Nnywellness.com

Hvordan du justerer Air bremsene på internasjonale lastebiler


Air bremsene på internasjonale lastebiler er justert av luft brems slakk justerbar. Internasjonale lastebiler er utstyrt med ulike typer slakk justerbar, men Justeringsprosessen luft brems forblir den samme. Slakk justerbar opererer ved å justere bremseskoene opp og ned i bremsen trommene. Som bremseskoene slites ned, de slakk justerbar kommer også innstilt og må justeres for å holde bremseskoene på riktig avstand fra innsiden overflaten bremsen trommene.

Instruksjoner

• Trekke internasjonale lastebilen på en plan overflate og bruke air bremser ved å trekke ut på luft brems knott. La motoren i gang.

• Få ut av lastebilen og plasser hjulet parkeringsklosser foran og bak bakhjulene.

• Utgivelsen air bremser ved å trykke på luft brems bryteren igjen.

• Skyv under baksiden av internasjonale lastebilen og finne de to slakk justerbar på hver side av bakakselen. Slakk justerbar har en S-cam som strekker seg ut på siden av den slake innstilt til baksiden av hjulnavet.

• Finn justering bolten på baksiden av den slake innstilt. Plasser en ratchet og en socket på justering bolten. Hvis justeringen bolten er fjærbelastet, Skyv inn på hodet av ratchet låse justering bolten slik at det kan slå. Urviserne justering bolten komprimere bremseskoene på innsiden overflaten av bremsen trommene. En gang at justeringen bolten stopper snu, bremseskoene bør være mot innsiden av bremsen trommene. Glans lommelykt gjennom baksiden av hjulnavet til sikre at bremseskoene brukes helt til brems trommelen.

• Slå justeringen bolten mot mellom en 1/4 tur og en 1/2 omdreining sette bremseskoene riktig avstand fra innsiden overflaten bremsen trommene. Følg den samme Justeringsprosessen for begge slakk justerbar.

Tips og advarsler

  • Hvis den slakk innstilt gjør en klikkelyd støy når du dreier justeringen bolten, er dette normalt.
  • Hvis bremsene ikke er riktig justert, det kan skade bremsen trommene av bremseskoene å være for nær trommer eller bremsene fungerer ikke på alle ved å være for langt fra bremsen trommene. Dette er grunnen til en fjerdedel til en halv sving slakk innstilt justering bolt-spesifikasjonen.