Nnywellness.com

Hvor å feilfri inne en Videospiller


Som med et apparat i hjemmet ditt, vil støv og skitt bygge opp inne Videospilleren over tid. Tro ikke at bare fordi mekanisk brikkene i er beskyttet av en sak som støv ikke kan jobbe seg inne for å coat komponentene. Spesielt følsomme er VCR hodene som er ansvarlig for å lese den magnetiske koding på video kassetter og snu koden til bilde og lyd. Støv kan skade Videospilleren og med nok oppbyggingen, kan hindre den fra å fungere. I det minste, kan for mye støv kompromittere klarhet i spesielle prosjekter, for eksempel kopiering video kassetter til DVD. Inne Videospilleren Videospiller hoder er lettere å rengjøre enn du kanskje tror, og rense dem er viktig å holde Videospilleren i toppform.

Instruksjoner

• Koble Videospilleren.

• Rengjør utsiden av Videospilleren slik at alle støv eller skitt belegg utsiden ikke finner sin vei tilbake inni maskinen.

• Trykk dekning av kassetten bukta innover med fingrene som om du var å sette inn en kassett. Hold bay open.

• Munnstykket av en boks med komprimert luft inn i kassetten bukta og brann den komprimerte luften i enheten. Dette vil løsne og sprenge bort støv og skitt som er belegg generelle interiøret Videospilleren.

• Rengjør VCR hodene. Det er forskjellige måter å rense dem, men den enkleste og mest vanlige er å bruke en kommersiell rengjøring kassett. Dette er en kassett som er designet for å rengjøre hodene med rensevæske. Bare sette inn kassetten rengjøring i VCR som du ville en bånd kassett og trykk "Play." Rengjøring kassetten vil gjøre resten.

• Et alternativ til kommersiell støvsugeren er å bruke en ny, tom kassett. Nye, tomme kassetten inn Videospilleren og trykk "Spille". Tillate båndet spille fra begynnelse til slutt og hodet vil bli renset i prosessen. Det er også mulig å rengjøre hodene manuelt ved å fjerne ytre dekselet på Videospilleren og forsiktig pussing hodet med alkohol-gjennomvåt bomull vattpinner.

Tips og advarsler

  • Manuelt rengjøring videohoder kan være farlig hvis du ikke er kjent med de interne komponentene på enheten. Gjøre noen undersøkelser først og se brukerhåndboken å sørge for at du har riktig identifisert de riktige områdene du må ta med bomullspinnen. Være forsiktig med å ta bomullspinnen til alle komponenter enn video hodene.
  • Pass på å holde kan av trykkluft oppreist når skyting. Kronglete kan på for mye av en vinkel eller holde det opp ned vil føre til brann som en flytende chlorofluorocarbon (vanligvis anerkjent av merkenavnet Freon) i stedet for Trykk luft.