Nnywellness.com

Historien til Volkswagen merkevare


Historien til Volkswagen merkevare

Volkswagen, som betyr folkets bil, ble etablert av Adolf Hitler og Ferdinand Porsche å gjøre en kostnadseffektiv bil for folk i Tyskland. Porsche gikk på å lykkes senere med en linje av luksusbiler. Den opprinnelige design for Volkswagen Beetle ble gjort i 1931; men det var ikke før 1938 at bilen ble faktisk introdusert for publikum. Fabrikken var basert i Wolfsburg, Tyskland, og alle biler ble stemplet med VW logoen. Historien til Volkswagen merkevare er fylt med konflikt, og selskapet stengt nesten dørene kort tid etter lanseringen.

Opprinnelse

Første kjøretøy Volkswagen introdusert var kjent for sine drivstoff-effektivitet, pålitelighet og enkel reparasjon. Dette var grunnleggende kvaliteter under krigen, siden mange forbruker ressurser ble tildelt til militæret. På slutten av krigen, fabrikken var sterkt bombet og britene tok kontroll.

Areal

Volkswagen merkevare funnet mye suksess over hele Europa og Nord-Amerika på 1950-og 1960-tallet. Audi, Volskwagen heleid datterselskap, startet i 1964. Volkswagens populariteten steg i USA i 1969 når Disney kjennetegnet en bille kalt "Herbie the Love Bug" i en serie av familien filmer.

Satser globalt

I 1974, Volkswagen tok på sine konkurrenter i Europa og startet å utvide sin forbruker linje av biler. Selskapet introduserte kaninen og Passat og bygde en fabrikk i vestlige Pennsylvania å støtte amerikanske salget.

Kvalitetskontroll

Gjennom 1980-tallet og begynnelsen av 1990, ble Volkswagen merkevare plaget av en rekke kvalitet kontroll problemer, spesielt i det amerikanske markedet. En rekke shake-ups i hele perioden resultert i et nytt fokus for selskapet. Volkswagen ønsket folk å vite at kjøring var gøy igjen.

Going Green

I det tidlige 21 lansert Volkswagen merkevare en stor annonsekampanje for å stimulere salget og gnist vekst. Kombinere flere humoristiske annonser sammen med en dedikasjon til opprette kostnadseffektiv grønt TDI clean dieselbiler, arbeidet og Volkswagen har blitt verdensledende salg i bil markedet.