Nnywellness.com

Hvordan lade Sony Walkman 2GB MP3 spilleren


Sony 2GB Walkman MP3-spiller kan du lagre opptil 440 sanger og over syv timer med video, alle på en liten enhet som du kan bære i lommen. Enheten har en 1,8-tommers LCD-skjerm, tre forskjellige lydklarhet teknologier, en FM-tuner og støtte for MPEG 4 video format. Enheten kommer ikke med en vanlig lader, bare en datakabel, så det ikke kan være umiddelbart klart hvordan lade enheten.

Instruksjoner

• Sett ene enden av USB-kabelen som fulgte med enheten til en tilgjengelig USB-port på en datamaskin. Slå datamaskinen på, hvis det er deaktivert.

• Holde 2 GB Walkman så LCD-skjermen er vendt oppover. Aktivere koblingen den løse enden av USB-kabelen slik at du kan se "W" logoen. Sett inn koblingen i porten nederst på Walkman.

• Se batteriindikatoren på Walkman's LCD-skjermen. Når batterisymbolet har ordene "Full" i det, koble Walkman, som det er fulladet. Hvis batteriet er tomt, eller nær den, kan prosessen ta opptil tre timer.

Tips og advarsler

  • Lade batteriet fullt før du bruker Walkman for første gang, eller hvis du ikke har brukt det i lang tid.
  • Sony advarer mot forlater enheten er koblet til en bærbar PC som ikke er koblet til et strømuttak, som Walkman kan tappe batteriet til den bærbare datamaskinen.