Nnywellness.com

Auto detaljering sjekkliste


Auto detaljering sjekkliste

Auto detaljering er mer enn bare vaske bil. Det innebærer en grundig rengjøring og polering av både innsiden og utsiden slik at den ser best den kan gi beskyttelse tosurfaces. Vanlig auto detaljering kan hjelpe bilen for å se det beste, gir beskyttelse for overflater og bidrar til å bevare videresalg verdi. Hvis du skal simulere teppet er det best å gjøre innsiden først for å tillate mer tid for tørking. Rengjøring innsiden vil først hindre støv får på eksteriøret din nylig detaljerte når du fjerner gulvmatter for rengjøring.

Interiør

Rattet, dashboard og konsollen er en del av interiør detaljering.
Gulvmatter bør fjernes, ristet og børstet. Vakuum gulvmatter, setene, innsiden av døren lommer og teppet, tar spesiell omsorg rundt foten av setene. Hvis det er flekker på teppet eller seter, bør så dette være shampooed. Rengjør dashboard, konsollen, hanskerommet, dørpaneler, dørhåndtak, ratt, girskift, solskjermene og bakre hylle. Kjole med vinyl eller en skinn balsam, etter behov. Kanaler kan rengjøres med q-tips. Rengjør og voks døren jambs og skjørt. Rense ut askebegre, tørk pedalene og rengjør windows, bakspeilet og alle visir speil.

Bagasjerommet kupé

Bagasjerommet rommet bør være detaljert også.
Rengjør innsiden av lokket, ytre leppe og vann kanalen. Hvis reservehjul passer i en brønn i bagasjerommet, fjerne den og rengjør innsiden av brønnen. Mens du har dekket ut av bilen, når den har riktig lufttrykk i den. Hvis det er skitten, vask den ned og vent til den tørke før du erstatter den. Rengjør vakuum tepper eller gulv matter og tørke ned noen vinyl eller gummi matter i bagasjerommet. Erstatt alle elementer som er fjernet.

Motorrommet

Ren inni motoren kupé når auto detaljering.
Ofte folk glemmer motoren når rengjøring en bil, men det er en viktig del av auto detaljering. Bruke en renere å rent fett fra denne bukta, men vær forsiktig med å banke noen slanger av eller forårsake skade. Rengjør og polerer alle malte overflater som innsiden av hetten og motor kupé sidene. Rengjør den ytre kanten av rommet og vann kanalen. Slanger kan poleres slik at alt ser rent rommet åpnes.

Eksteriør

Førsteinntrykket er laget av tilstand bilens eksteriør.
Vask bilen utvendig med taket og arbeider nedover. Fjern alle tjære fra støtfangere, sider og sidespeil. Oppmerksom på lys, foran grillen og bil emblemer eller logoer. Sikre at du får i crevices mellom paneler og området rundt gass batterirommet. Voks og polsk lakk. Pass på at du ikke får voks på doorhandles. Avfette, ren og kle felger og dekk. Rengjør windows, sidespeil og takluke, hvis den finnes. Hvis bilen har chrome komponenter dette bør være polerte med chrome renere.