Nnywellness.com

Hvordan installere en forgasser


Hvordan installere en forgasser

Installere en Forgasser er faktisk mye enklere enn du kanskje tror, infact er det om en 30 minutters prosess. All informasjon som jeg gir dere er rett fra en mekaniker 17 år. Dette er de riktige trinnene til å installere en ny carb,

Instruksjoner

Den aller første tingen å gjøre er å koble du batteriet og koble deg er drivstoff linjene på carb, koble fra gass sammenhengen (hvis det er en automatisk) Merk: organiseringen (tips ta en bilde tidligere koble hvis som hjelper deg) være sikker på at du vet hvor å erstatte hver når du er ferdig.

Fjern 4 flens mutter fra carb, Heis carb fra inntak *holde CARB nivå å hindre søl av THE drivstoff ** sted butikk filler i åpne inntak portene (dette er å sikre at ingenting faller innenfor).

Ren pakning overflaten

Ren pakning overflaten, Fjern butikken rags fra du er inntak porter. Installere du er ny pakning per MFG Spec.

Plassere carb riktig deretter erstatte flens nøtter, stramme i en criss cross dreiemoment mønster bruke bare litt press på et tidspunkt, stramme MFG spesifikasjoner. Installere vakuum linjer, throttle linkage og drivstoff linjer.

De aller siste koble er du er batteri, være sikker på at hvis du tilfeldigvis av skrå carb i fjerningen av at alle spilt drivstoff er ryddet opp tidligere du koble batteriet. Når du har gjort alt dette er du klar til stjerne bilen...

Tips og advarsler

  • Koble deg er batteriet før du starter en jobb som dette
  • Ikke tips carb
  • plass butikk filler i inntak porter
  • Flaten pakning
  • Når du installerer bildeler alltid se MFG spesifikasjoner og retningslinjer først.