Nnywellness.com

Hvordan fjerne en bakre vindusvisker Motor


Noen ganger kan bak vindusvisker motor i bilen slites ut fra bruk eller opphøre arbeider på grunn av defekte deler, krever at det fjernes for å erstatte den. Den bakre vindusvisker motoren ligger interiøret panelet på bilen døren, rett bak samlingen svaber blad på utsiden av kjøretøyet. Du kan fjerne den bakre vindusvisker motoren selv om en halv time, sparer du tid og penger.

Instruksjoner

• Koble bilens negative batterikabelen fra batteriet innlegg med en åpne slutten fastnøkkel. Lirke av bakre svaber arm dekke med en flat skrutrekker.

• Skru mutteren som sikrer bakre svaber arm med den åpne slutten fastnøkkel og ta svaber arm av kjøretøyet. Fjerne mutteren på bakre svaber pivot bolten med den åpne slutten fastnøkkel og angi mutter og pivot bolten til side.

• Åpne bilens bakdør og løsne skruene som holder bakdekslet over vindusvisker motor med flat skrutrekker. Ta bakdekselet av interiøret panelet av kjøretøyet.

• Koble to elektriske munnstykke for avrimingssystem kontaktene i panelet og fjerne to nøtter holder svaber arm samlingen med den åpne slutten fastnøkkel. Løsne elektriske ledninger kontakten fra motoren for hånd.

• Koble bryteren junction og Fjern de tre skruene som holder motoren til bilens ramme med skrutrekkeren. Skyv den bakre vindusvisker motoren av interiøret panelet og fjerne den fra bilen.