Nnywellness.com

Den gjennomsnittlige kostnaden for Hydrogen brenselceller


Den gjennomsnittlige kostnaden for Hydrogen brenselceller

Selv om betraktet som en nyskapende teknologi av de fleste, ble brenselceller oppfunnet i 1839. Hydrogen brenselceller kan fungerer ved å kombinere hydrogen og oksygen og potensielt erstatte fossilt drivstofforbruk, som frigjør karbondioksid i atmosfæren.

PEM

Den eneste praktiske brenselcellen som brukes for øyeblikket, eller som har evnen til å være praktisk bruk--i biler er Proton Exchange membran brenselcelle eller PEM. De er priset for om $36.000 hver.

Påfylling

Pilot stasjoner der biler kan fylle opp hydrogen drevet bilene er svært begrenset over hele landet. Siden valget er begrenset, kan påfylling prisene variere fra $1 til $20 per kilo av hydrogen.

Kjøretøy

Department of Energy anslår at om lag 40 prosent av USAs lette kjøretøy skulle bruke hydrogen brenselceller, kostnadene vil være en anslått $500 milliarder.

Problem

Problemet med kostnadene for masse bruk av hydrogen brenselceller skyldes utviklingsspørsmål. Mennesker er nølende til å kjøpe kjøretøy som opererer på dette moderne teknologi siden det ikke er en infrastruktur i stedet for å fylle drivstoff dem - som bremser ned midler til forskning brenselcelle-teknologi.

Forskning

Forskning er et annet område hvor pengene er konsekvent investert - spesielt fra bilprodusenter. Fra 2010, har det blitt investert over 1 milliard dollar i forskning og utvikling i hydrogen brenselceller. Disse inkluderer regjeringer og bilprodusenter som Mercedes, GM og Honda.