Nnywellness.com

Min Motorola RAZR tastaturet er låst


Det 24-tasters tastaturet på Motorola RAZR er den eneste inndatamekanismer som enheten har, så hvis tastaturet fast det kan gjøre RAZR ubrukelig. Fikse problemet krever at du oppdage hvorfor tastaturet er fast og vanligvis innebærer fysisk erstatte tastaturet.

Programvare restarte

En feil i RAZR operativsystemet kan noen ganger forårsake enheten eller fryse, gjør det ut som om tastaturet ikke fungerer når det virkelige problemet er med programvaren. Selv om du er sikker på at problemet ikke programvarerelaterte, første steg burde alltid være å fjerne RAZR batteri, vent noen sekunder og deretter sette det. Slå RAZR tilbake og se om problemet vedvarer.

Reparere forberedelse

Hvis tastaturet problemet vedvarer gjennom en tilbakestilling, må du erstatte RAZR tastatur for å få enheten igjen. Det er to deler til tastaturet, og du må være forberedt på å erstatte noen av dem. Den første delen er det plast tastaturet som har tallene, mens den andre delen er selve tastaturet som sitter under tastaturet. Tastaturet er permanent festet til som omgir det, så erstatter den delen vil også erstatte det området av RAZR bolig. Du kan få enten nødvendige deler fra nettbutikker som mobiltelefon reparere butikk (mobiltelefon-reparasjon-shop.com,) Global direkte deler (. globaldirectparts.com) eller mobiltelefon butikk (. cellphoneshop.net). Du trenger en T6 skrutrekker og en liten snuse verktøyet å ta RAZR fra hverandre. Fjern batteridekselet, batteriet og SIM-kortet før du begynner reparere.

Tastatur erstatning

Begynn reparere ved å fjerne de to skruene på baksiden av enheten, så nysgjerrige opp delen av RAZR under batteriet hulrom. Trekke av serienummeret klistremerket og bøy opp kategoriene seks ligger rundt på baksiden av enheten. Vend RAZR åpne og trykk ned i kategoriene; tastaturet kommer av enheten. Du kan stoppe nå hvis du bare erstatter tastaturet.

Fjern de fire skruene på bunnen av tastaturet og skyv av plastdelen som bunnen. Deretter fjerne de fire skruene rundt interne LCD og lirke av frontplaten. Koble kabelen kontakten like over LCD og skru den lille skruen i begge hengsler og trekke ut hengsel bitene. De to halvdelene av RAZR vil skille. Nå kan du erstatte bunnen bolig, som inneholder tastaturet.

Vannskader

Mens du er demontere RAZR, være på utkikk etter vannskader. Skade vises som en grønn eller brun område på RAZR elektriske komponenter og vises vanligvis rundt komponenter som er nær åpninger i enheten, som anklager porten. Hvis du finner denne skade, kan du forsøke å rengjøre den av med isopropyl alkohol og en børste, men det er nå sannsynlig at din RAZR er skadet repareres.

Enheten erstatning

Hvis du vet din RAZR er fortsatt under garanti, enten gjennom Motorola eller gjennom din mobiloperatør, du ikke bør forsøke å reparere det vil selv som åpne enheten ugyldiggjøre garantien på routeren. Hvis enheten er utgått garanti og reparasjonen ikke løste problemet, er din eneste regress på dette punktet å kjøpe en ny telefon, siden problemet RAZR har er mer komplisert enn bare tastatur komponentene.