Nnywellness.com

Hva er en DVI-D-kontakt?


Hva er en DVI-D-kontakt?

En DVI-D-kontakt er en kabel mellom digitale enheter som gir en heldigital signal. Det brukes vanligvis til å koble datamaskinen skjermkortene til LCD-skjermer. DVI-kabler har generelt blitt erstattet av HDMI-kabler i de fleste HDTV og hjemmekino oppsett.

Hva er DVI-D?

DVI-D kontakter overføre bare digitale signaler, gir raskere overføring priser og bedre kvalitet enn sin forgjenger, VGA-kabelen.

DVI-D Koplingstypene

Det finnes to typer DVI-D-kontakter: single link og dobbel kobling. Enkelttilkobling kabler overføre digital informasjon med en senderen og dual-link kabler bruk to sendere. Dual-link-kabler er iboende raskere, produsere en bedre signal og kan vise høyere oppløsning og oppdatere priser.

Bruke konverteringsprogrammene med DVI-D

DVI-D-kontakter kan ikke koble til analoge kilder uten å bruke en omformer, som endrer et analogt signal til et digitalt signal og et digitalt signal til analog.

Typen DVI-kontakter

De andre to DVI-kontakter er DVI-A og DVI-jeg. DVI-A er en analog-bare koblingen, og DVI-jeg kan koble begge, men ikke en kombinasjon av begge.

Avgjøre tilkoblingstype

Se brukerhåndboken for enhetene du vil koble hvilke inndata/utdata-alternativer er tilgjengelig (se ressurser for en guide). De fleste datamaskinen skjermkortene har analoge og digitale utganger, og mest flatskjerm LCD-skjermer har både. Koble digitale video-kortet utdataene til digital LCD inngangen er det beste valget. Dette er hvor en DVI-D kabelen fungerer best.