Nnywellness.com

MS Word for iPod Touch


MS Word for iPod Touch

Microsoft er en direkte konkurrent til Apple, er det usannsynlig at en offisiell versjon av Microsoft Office vil noensinne bli utviklet for iPod touch. Det finnes imidlertid en rekke tredjepartsprogrammer som gir kompatibilitet med Microsoft Word, og lar deg utføre en rekke tekstbehandling oppgaver på iPod touch. Disse programmene kan laste, vise, redigere og lagre Microsoft Word-dokumenter.

Google dokumenter

Google Docs er inkludert som en del av alle gratis Google-konto. Denne online kontorpakken gir et tekstbehandling program webleseren, og er tilgjengelig - gratis, gjennom den offisielle Google app for iPod touch. Alle Microsoft Word-dokumenter kan er lagret på nett i Google-kontoen, og lastet, redigeres og lagres direkte fra iPod touch. Den lagrede versjonen er deretter tilgjengelig fra en webleser, gjør eksport av dokumentene enkelt og effektivt. IPod touch krever en Internett-tilkobling for å bruke Google Docs, men.

Dokumenter til Go

Dokumenter gå tekstbehandling suite ble opprinnelig utviklet for Palm Pilot utvalg av PDA, og er nå tilgjengelig for iPod Berøring, iPhone og iPad. Dette kraftige tekstbehandling programmet lar deg laste Word dokumenter direkte fra datamaskinen eller fra nettlagring ressurser som Dropbox, Google dokumenter og iCloud. Dokumenter å gå kan du lagre filer direkte til iPod touch internminne eller online Sky lagringstjenester, men krever ikke at enheten har Internett-tilkobling for å bruke programmet.

Eksternt skrivebord

En fjern desktop program, for eksempel LogMeIn Ignition, TeamViewer eller hoppe Desktop - lar deg ta kontroll over hjemmedatamaskinen eller den bærbare PCen fra iPod touch via Internett. Datamaskinens skjerm vises på iPod touch skjerm og tastatur og mus kommandoer sendes fra enheten å kontrollere datamaskinen. Bruker disse typer programmer kan du bruke den fullstendige Microsoft Word programvaren fra iPod touch, mens du har tilgang til alle filer som er lagret på datamaskinen. Endringer lagres også tilbake til datamaskinen, som er hvor redigering finner sted.

AlwaysOnPC

AlwaysOnPC tilbyr en rekke online programmer som åpnes og styres via en iPod touch søknad. Alle iPod touch krever en Internett-tilkobling, og alle behandler og programvare kjøres på nettet. Denne programvaren, som inkluderer Microsoft Word-kompatible tekstbehandling, vises på iPod touch-skjermen, slik at du kan styre det bruker den på skjermen tastatur og berøringsskjerm. Word-dokumenter lagres til ulike online Sky lagringstjenester som Dropbox.