Nnywellness.com

Hvordan erstatte frontlyktene på en 2001 Ford F-250


2001 Ford F-250 er en full-size pickup lastebil med en stor V8-motor. Bilen har to sett av frontlykter med to pærer i hver frontlys. En lyspære er for lavt-bjelke lys og en for fjernlys lys. Når du kjøper vil erstatning lyspærer det være en pære per pakke. Fra 2010 koster pærene ca $10. Ingen spesielle verktøy for å utføre denne oppgaven. Skifte pæren tar mindre enn fem minutter.

Instruksjoner

• Åpne Shack og bruk boksen fastnøkkel til å løsne mutteren som sikrer positive batterikabelen til batteriet. Fjern batterikabelen fra batteriet å unngå elektrisk støt.

• Ta av dekselet på baksiden av frontlys bolig hånd. Forsiden er en grå, gummilisten med små faner på toppen og bunnen. Trekk i kategoriene og dekselet vil gå av.

• Fjerne wire selen fra baksiden av hver lyspære du erstatter ved å trekke med hånden. Fjerne hvert beholde klipp fra rundt foten av lyspæren ved å komprimere klippet hånd og trekke klippet av foten av lyspæren.

• Trekk frontlys fra huset og erstatte den med den nye pæren. Erstatte beholde klippene og wire selen. Sett på dekselet på baksiden av lys.

• Koble batterikabelen til positiv kontakten og trekk til mutteren ved hjelp av boksen skiftenøkkelen. Lukke panseret.