Nnywellness.com

Hvordan installerer Coolsat


Hvordan installerer Coolsat

Forvirret av de ulike satellitt TV pakkene tilbys fra tjenesteleverandører? Ikke sikker på hvilke viser du tilgang til? For disse skeptisk til å være knyttet til en servicekontrakt for uoverkommelige og muligens dyre satellitt-TV, kan et Coolsat satellitt-mottaker være det perfekte valget. Disse mottakere hente gratis digital satellitt-kanaler fra hele verden, skaffer brukernes med en rekke globale programmering. Selv om du må koble den opp selv, kan du nyte gratis programmering i bare noen få skritt.

Instruksjoner

• Koble til TV-antennen til kontakten på helt til venstre av satellitt mottakeren tilbake heter "TV ANT IN."

• Koble en kabel fra "RF IN"-kontakten på baksiden av TVen til "RF ut" kontakten på boksen satellitt. Denne kontakten finnes rett over "TV ANT IN" jack.

• Fest kabler fra TVen video og audio-kontaktene til riktig kontaktene på boksen satellitt. Det er to lydkontakter ("AUDIO L" og "AUDIO R") som er rød og hvit i fargen. Kablene må plugger på slutten med farger som samsvarer med disse. Koble rød til rød og hvit til hvitt på baksiden av TVen. Knytt deretter disse "AUDIO L" og "AUDIO R" kontaktene på baksiden av boksen satellitt. Gjør det samme med den gule "VIDEO"-kontakten ved å koble en kabel til det og kjøre den satellitten "VIDEO"-kontakten.

• Koble din antenne til "LNB INPUT"-kontakten på baksiden av boksen satellitt-mottaker.