Nnywellness.com

Hva er en reflekterende iPhone Dock?


Etter jailbreaking iPhone, har du endre fysiske utseendet på iPhone-skjermen. Et reflekterende dokk er en modifikasjon som gjør det mulig å endre utseendet på dock på iPhone Hjem-skjermen. Implementere denne prosessen krever at du bruker Cydia AppStore.

Reflekterende dokk

Et reflekterende dokk på iPhone gjør det slik at under iPhone apps på dock du se en refleksjon. Apps på bunnen gjenspeiler rett under ikoner, som om de sitter oppå vann eller en glassoverflate. Reflekterende overflaten tjene ikke et bestemt formål eller funksjon, men det gjør iPhone dock ser litt annerledes sammenlignet med normal. Siden dock er synlig hele tiden, endrer dette utseendet til hver side på iPhone.

Reflekterende dokk App

For å få den reflekterende dokken på iPhone, må du laste ned den reflekterende dokken app på iPhone. Dette programmet er tilgjengelig fra Cydia store online. Når du laster ned programmet, gir det deg muligheten til å tilpasse flere sider av utseendet på dock. Foruten endre Reflektivitet, kan du endre refleksjon lengde faktoren og refleksjon gapet. Dette kan du opprette et utseende som er forskjellig fra hva andre med samme app har.

Jailbreaking telefonen

Ikke alle iPhone kan laste ned programmet reflekterende dokk som er. For å laste ned programmet, må du jailbreak telefonen. Å jailbreak din telefon, du har å fullføre en prosess som involverer en nedlasting til telefonen og få administratortilgang. Når du gjør dette, kan du omgå noen av begrensningene av iPhone og laste ned nye programmer. Dette gjør det mulig å endre måten brukergrensesnittet vises også.

Betraktninger

Selv om det heter reflekterende dokk, har programmet faktisk muligheten til å endre utseendet på resten av ikonene på skjermen. Programmet lar deg gjøre andre apps gjenspeiler også. Likhet med apps på dock, kan du endre hvor lenge refleksjon av apps er og hvor stor av et gap finnes under app ikonene. Programmet gjør det også mulig å legge til en gradering, som gjør refleksjon fade ut på skjermen.