Nnywellness.com

Hvordan Program en DirecTV hvit fjernkontroll


Hvordan Program en DirecTV hvit fjernkontroll

DirecTV satellittsystemer kommer med en gratis universell fjernkontroll som lar deg kontrollere både satelittmottaker og TVen. Før du kan kaste din TV-fjernkontrollen i en skuff, men må du programmere DirecTV ekstern sende infrarøde signaler til TV på riktig frekvens. Du kan gjøre dette ved hjelp av fremgangsmåten på satelittmottaker, som vil lede deg gjennom konfigurasjonstrinnene for.

Instruksjoner

• Slå på satellittmottakeren DirecTV og TVen. Hvis du ikke har din TV-fjernkontrollen trykk hendig, bare "Makt" på TV-apparatet.

• Velg DirecTV ekstern på set-top-boksen og trykk "Meny." Trykk på "Pil ned"-knapp til "Foreldre, favoritter og Setup" er uthevet. Trykk på "Velg". Trykk på "pil" til "System Setup" er uthevet og trykk på "Velg" igjen.

• Trykk på "ned" til "Fjernkontroll" er uthevet og trykk på "Velg". Trykk på "Velg" ganger. Trykk på "Pil ned"-knapp til "Setup TV" er uthevet og trykk på "Velg".

• Bruk av skjermtastaturet til å skrive inn navnene til din TV-produsent. Velg den aktuelle produsenten og trykk på "Velg". Merk TV-modellen og trykk på "Velg". Hvis du ikke er sikker på TV-modellen, velger du "Jeg ikke vet min modell" og trykk på "Velg".

• Pek fjernkontrollen DirecTV slik at det er rettet mot både TV og satellitt-mottaker. Trykk på "Velg" og vent installasjonsprosessen å fullføre. Når TV videoen fortsetter, er installasjonen fullført.

• Trykk på "Av"-knappen på DirecTV ekstern og trykk knappen "På". Hvis TVen slår av og tilbake på, er eksterne satt riktig. Hvis ikke, gjenta denne fremgangsmåten og angi riktige modellen for TVen. Du kan finne modellnummeret i brukerhåndoken TV eller det kan skrives ut på foran merket.