Nnywellness.com

Hva betyr et blått lys på min Verizon MiFi?


Verizon Wireless MiFi 2200 er en mobil modem med en innebygd Wi-Fi-hotspot. Når du aktiverer MiFi, den automatisk kobles til mobilnettet og tillater deg å trådløst koble andre enheter som bærbare datamaskiner, PDA og spillkonsoller. Er MiFi alltid vil koble til Verizon Wireless nettverket hvis det er tilgjengelig, men streifer av andre operatører om nødvendig.

Strømlampen plassering

Strømlampen er innebygd i strømknappen og ligger på toppen av MiFi enheten. Når LED er mørk, er strømmen på. Fargen på strømlampen endres for å reflektere batterinivå og sentrale status. Det er en andre LED på fronten av MiFi, men det viser bare av eller grønn. Strømlampen viser sentrale status.

Roaming

Power LED endringene til blå for å indikere MiFi enheten bruker datanettverk av en mobil transportør enn Verizon Wireless. Dette kalles roaming. VZWS dataplaner dekker hele USA, men selskapet har ikke dekning overalt. For å gi tjenesten i områder med ingen Verizon Wireless tårn, har VZW samtrafikkavtaler med andre mobilnettet bærere. Disse avtalene kan VZW kundene bruke andre transportørens nettverk steder der selskapet ikke har tjeneste i bytte for at andre transportørens kundene overføres av Verizon-nettverket i områder der andre transportøren ikke har tårn.

Oppdatere Roaming

Verizon Wireless slår noen ganger samarbeidspartnere. Listen over samarbeidspartnere finnes i en datafil som kalles en foretrukket sentrale liste. Når du går til et roaming-område, er MiFi kontrollerer nettverk identifikasjonsnumre sendt i nærliggende tårnene og refererer til den mot PRL. Hvis PRL er gammel, kan den direkte MiFi til en annen sentral partner enn VZW bruker. Oppdatere PRL gjennom VZAccess Manager programvaren som fulgte med din MiFi. Klikk "Alternativer" og velg "Aktivering" oppdatere PRL.

Andre farge stater

Når strømlampen lyser grønt, betyr det at batteriet er fulladet. En pulserende grønne lampen indikerer er MiFi er på, men i standby-modus. Når lyset blir rød, betyr det batteriet er svært lav. Plugg er MiFi i laderen, eller koble den til en USB-port på datamaskinen. LED slår solid gult når batteriet lades, og blinker oransje når er MiFi har et problem.