Nnywellness.com

Hvordan velge dekk for en gate stang


Hvordan velge dekk for en gate stang

Rett dekk kan utgjøre hele forskjellen i akselerasjon og håndtering av din gate stang. Dekk som er spesielt utformet for racing kanskje ikke det beste valget hvis du kjører din gate stang hver dag. Likeledes, hvis du vil teste alvorlig potensialet i bilen, allværs-dekk kan redusere ytelsen. Velg dekk for din gate stang som ikke bare passer til kjøretøyets hjul, men også levere håndtering og levetid som du ønsker.

Instruksjoner

• Mål vidden av din street rod hjul. Forvirre ikke bredden av hjulet med diameter på hjulet. Bredden måles som avstanden mellom foran ansiktet og rygg-ansikt av hjulet. Din street rod hjulet bredde vil innskrenke utvalget av dekk som egner seg for maskinen.

• Måle diameteren på din street rod hjul. Behandle front-mot din hjul som om det var en sirkel, og måle sidelengs, går gjennom midten av hjulet. Hvis for eksempel din hjul er 17 inches i diameter, vil du bare kunne bruke 17-tommers dekk.

• Analysere din kjørevaner. Hvis du bruker din gate stang til daglig kjøring, må du velge et dekk som kan håndtere flere værforhold. Hvis din gate stang er strengt for racing og ytelse, bør du velge et dekk bygget for fart og håndtering. For eksempel hvis du kjører i snørike klima, kombinert plukke et dekk som har dype trå med metall veien pigger i gummi. Et klima som er våtere trenger et dekk med dyp slitebanen skåret i en "V"-form rundt dekk.

• Beregne antall miles du planlegger å kjøre hvert år i din gate stang. Hvis du ikke har tenkt å kjøre bilen ofte, kan du velge et dekk som, til tross for dens lavere kjørelengde livet, gir maksimal ytelse. Kjørelengde karakterene er på etiketten av dekket når du velger den i butikken eller på nettet.

• Forskning "Last vekt" av din gate stang. Du må velge et dekk som kan håndtere "Last vekt" av din street rod slik at valgte dekkene ikke ikke ved vanlig bruk. "Last vekt" er ofte funnet i eierens manualen til bilen, og vil være tilgjengelig fra bilens produsent.

• Ta informasjonen du har samlet inn om humøret dekk til dekk selger i en butikk du ønsker. For eksempel kan basert på trinnene ovenfor, du informere et dekk butikk som du trenger et høytytende dekk som kan vare minst 40 000 miles i en våt klima. Basert på dine opplysninger, kan du begrense ned merket og dekk valg for din gate stang.