Nnywellness.com

Hvordan starte en trafikk skole


Hvis du er interessert i å åpne din egen trafikkskole, er du på hell. Det har aldri vært mer sjansene for en vellykket karriere som trafikk skolen instruktør eller eier enn de er nå. Med flere og flere drivere delta skoler som en måte å redusere poeng og unngå mer alvorlige straffetiltak, kan dette vise seg for å være en utrolig vellykket bedrift.

Instruksjoner

• Se etter en franchise hvis du trenger litt veiledning, eller hvis du ikke har erfaring med å starte på egenhånd. Mange trafikk skoler, særlig de tilbyr på location klasser, sette bort til små bedrifter i bytte for en ned betaling eller en liten prosentandel av inntektene. Dette er en god avtale hvis du velger en stor skole, som dette kunne tilby henvisninger.

• Kontakt din lokale handelskammeret å finne ut av regler for nye virksomheter i ditt område. I tillegg til å registrere din bedrift med et offisielt navn, må du få en skatte-ID-nummer, få en egen bankkonto eller fylle ut andre papirer å gjøre prosessen juridisk.

• Finne kvalifiserte instruktører. Spesielt i begynnelsen er det viktig å ha folk som vet hvordan å håndtere store grupper av studenter og forstå reglene for trafikksikkerhet og byen regler, for å få navn og rykte.

• Få alle nødvendige kursmateriell fra DMV eller firmaet sponsor. Mest trafikk school trenger en rekke elementer før de starter, inkludert en tilgjengelig plassering for klasser (komplett med seter, en tavle og en projektor eller stor skjerm). Du trenger også noen offisielle videoer som skal vises for studentene og offisielt kreves som en del av opplæring.

• Vurder å starte en online trafikkskole hvis du ønsker å gjøre unna med mye på stedet utgifter. Mens du trenger å investere en betydelig å starte (på et profesjonelt nettsted), forsvinner utgifter nesten etter den innledende investeringen. De viktigste utgiftene når nettstedet er opp blir for reklame og nettverk.

Tips og advarsler

  • Kontakte andre trafikk skoleeiere for å bedre forstå hva virksomheten innebærer og hvordan å gjøre mest. Selv om ikke alle vil være villig til å dele informasjon med konkurransen, kan noen ikke tankene svare på noen spørsmål eller viderekobler deg til riktig kontorer for veiledning og hjelp.