Nnywellness.com

Tips For en Energizer mobiltelefon batteri


Tips For en Energizer mobiltelefon batteri

Energizer mobiltelefon batteriladere kommer med flere valg. Foruten seks tips for mobiltelefoner er det også seks laptop tips og tre tips for DVD-spillere. Den nyeste Energi gå power Pack kan lade inntil tre mobiltelefoner samtidig.

iPhone tips

Inkludert i Energi å gå tips er et tips for iPhone og iPod. Det tar omtrent to til tre timer for å lade helt iPhone, men alt du trenger er laderen og to AA-batterier.

Nokia tips

Nokia telefoner alle bruker den samme typen lading tips. Energi å gå for Nokia-telefoner gir en Nokia tips med mobiltelefon laderen.

USB Tips

Sammen med spesiell mobiltelefon tips er det også vanlig USB og micro USB tips å lade mobiltelefon bruker datamaskinen. Knytte micro USB spissen til mobiltelefonen og plugg i vanlig USB spissen til datamaskinen. Datamaskinen er på, vil det gi strøm til laderen, som vil belaste mobiltelefon.

Andre Tips

Energizer gir tips for alle typer mobiltelefoner. Hvis spissen for telefonen ikke kommer i den opprinnelige pakken, kan du gå Energizer tips finder for å finne ut hvilke tips er nødvendig for telefonen. Selskapet har også et program der du kan registrere deg og motta to gratis tips i året å bruke med Energi går laderen.