Nnywellness.com

Kompatible blinker for et Canon Powershot SX1


Kompatible blinker for et Canon Powershot SX1

Canon PowerShot SX1 IS er en kompakt digital kameraet tilbyr en rekke avanserte funksjoner. Den har en 10-megapixel sensor, full HD-film innspillingen, en 28mm bred-innfallsvinkel linsen kan 10 x optisk zoom og avanserte ansiktsgjenkjenning og bildebehandling. Uvanlig for en kompakt kameraet gjør det også en eksterne blitsen skal festes.

Canon Speedlite

Canon anbefaler bruk av eksterne Blitzer i området Speedlite EX. Kompatible modeller inkludere Speedlite 220EX, 380EX, 420EX, 430EX, 550EX, 580EX, 430EX II og 580EX II. Disse blitsenheter justere automatisk deres lysmengden når inn kameraet er satt til automatisk. På flash eksponeringskompensasjon kan også justeres. Dette gjør at kameraet angi optimal eksponering av bildet ved å skyte flash før bildet er tatt og justere eksponeringen tilsvarende.

Tredjeparts eksterne Blitzer

SX1 har en ISO-kompatible hot-shoe-kontakt for tilkobling av eksterne Blitzer til kameraet. Teoretisk betyr dette at noen flash-enheten med en standard ISO tilkobling kan monteres på SX1. Noen funksjoner som er tilgjengelige når du bruker Canon Speedlite enheter kan ikke brukes på tredjeparts tilbehør. Canon inkluderer flere proprietære tilkoblinger på kameraet og Speedlite enheter, som kan brukes til å kommunisere annen informasjon. Dette inkluderer variabel flash produksjon og eksponering kompensasjon.

Inkompatibel Flash-enheter

Noen eksterne Blitzer fungerer ikke på alle med PowerShot SX1. Dette inkluderer alle tilbehør ikke benytter en hot-shoe ISO-grensesnittkontakt. Noen Minolta flash-enheter bruker en annen kontakt. Kontroller spesifikasjonene for den eksterne enheten å se hva forbindelse type den bruker.

Betraktninger

Bruke en Canon Speedlite eksterne blitsen spesielt anbefalt for PowerShot SX1 IS er det beste alternativet. Den lar hele utvalget av funksjoner som skal brukes og er bedre tilpasset evnene av kameraet. Det er en liten mulighet for at en tredjepart tilbehør kan skade kameraet. Flash vil bare brann på full styrke når den aktiveres av kameraet. Dette betyr at bilder av nærmere fag er mer sannsynlig å bli overeksponert. Noen eksterne tredjeparts enheter må startes manuelt i stedet for å ha kameraet gjøre det.