Nnywellness.com

Tre ruter teknikker for høyttaler spor


Tre ruter teknikker for høyttaler spor

I byggingen av gjør det selv subwoofere er overveldende favoritt subwoofer spor eller havn, subwoofer-design. Porten bruker luft generert av driveren til lavere frekvensresponsen i høyttaleren av 3 til 4 desibel. Flensen spor eller port, er ofte vinklet for å hindre forstyrrelser forårsaket av luften som kommer gjennom ventilen kontakter rundt fortsatt luften. Utbuet åpninger, men er ikke generelt sett produsert høyttalere.

Shank størrelser

Spor og porter, avrundes runde, firkantede eller ovale, ved å åpne sitt å hindre støy fra luftstrøm. Rollover er med 1/4-tommers og 1/2-inch radius tilgjengelig med en 1/4-tommers skaft. Rollover biter med 3/4-tommers radius er tilgjengelig med en 1/2-inch shank fordi lagt dreiemoment på større kuttet er for mye for en 1/4-tommers skaft.

Straight Cut

En flush kutt gjør porten åpnet en nøyaktig 90 grader fra høyttaler frontpanelet. For å minimere overflødige slitasje på ruteren litt, grov-kuttet firkantet eller oval tildekke ventilasjonsåpningene med en gigg så. Deretter bruke ruteren fjerne bare små mengder av materiale.

Rollover Bit

Passer rollover litt til ruteren, og kutte port fakkelen. Rollover litt oppretter en avrundet profil på torget kanten av et lager. Radius rollover litt avgjør fakkel radius. Hvis bruker 3/4-tommers middels tetthet fibertre (MDF), gjøre flere går i stedet for en dypt kutt.