Nnywellness.com

Hvordan bygge Tårnhøyttalere


Hvordan bygge Tårnhøyttalere

Med tid og tålmodighet, kan du konstruere en rekke tårnet Kvalitetshøyttalerne hjemme. Bygge dine egne Tårnhøyttalere vil ikke spare deg så mye penger som du kanskje tror. Etter kjøpe verktøy, deler, og sette din egen tid i å bygge høyttalerne, kan kostnadene komme ut en pris ligner på Beef høyttalerne. Men hvis du liker å arbeide med elektronikk og trearbeid, finner du bygge din egen tårnet høyttalerne en givende men tidkrevende prosjekt.

Instruksjoner

• Kjøpe et kit som inneholder driveren og diskant enten på nettet eller hos en lokal forhandler. Det vil tillate deg å spare penger, sammenlignet med å kjøpe delene separat. Også, ikke crimp på deler. Høyttalerne bygge kommer til sist du en levetid og vil kreve mye tid å bygge. Bruke minst penger skal ikke betale til slutt når du har en dårlig-klingende system eller stykker.

• Tegne kuttet outs på middels-densifty fibertre (MDF) akkurat som planer for og presist kutt dem bruke jig så. Dette trinnet er spesielt viktig på grunn av at en liten endring i regjering volum kan endre hvordan din høyttalere lyd. Bruke kjeks ledd for kabinettet ditt.

• Legge en tynn perle av høy kvalitet trelim langs tilstøtende kantene på utklipp for topp bunnen og sidene. Du arbeider foran og tilbake senere. Bruk en pensel jevnt bruke perlen lim inn en 3/4-tommers stripe. Sett kjeks inn i sporene. Hvis man ikke passer, ta den ut og sett inn en annen. Kjeks svelle ofte på grunn av varme og fuktighet, så du må kanskje prøve noen før du finner en som passer. Montere alle bitene og bruke klemmer for å holde dem på plass.

• Mens toppen bunnen og sidene er tørke, kuttet riktig størrelse hull for å sitte i. Kontroller at hullet er sentrert og at det ikke er for stor. Hvis du klippe et hull for lite, det kan alltid forstørres, men hull for stor kan aldri bli mindre. Bruk en sirkel gigg for å klippe hull. Hvis du ikke har en, stikksagen en vanlig vil gjøre.

• Kuttet ut hullene på baksiden for terminal kopper eller bindende innlegg avhengig av hvilken metode du har kjøpt. Hvis motivet har porter, må du også klippe dem ut nå. Du må også festes i klammeparenteser med samme liming som før.

• Med støtte i stedet, fest på bakpanelet. Når alt har tørket, installere dempende materialet. Dempende materialet er generelt selvklebende støttet skum som akustisk skum. Kabinett design kan angi hva du skal bruke. Men hvis ikke, vil så akustisk skum fungere bra.

• Wire overganger som anvist. Loddetinn alle tilkoblinger og varmt lim komponentene til panelene. Det bør være nakne kobber viser på kabelendene. Installere overganger i kabinettet.

• Fest frontpanelet til resten av enheten. Bruk samme liming metoden som før. Når limet har tørket, bruk sandpapir til å sand ned noen røffe kanter og globs av lim stikker ut. Du kan fullføre høyttalerne akkurat slik du ønsker. Alternativene varierer fra tepper til maling, beis eller glassfiber.

Tips og advarsler

  • Vær tålmodig ved bygging av høyttalerne. Enhver liten endring i detalj kan forvrenge lydkvaliteten.