Nnywellness.com

Hvordan erstatte en PCM på en Wrangler


Hvordan erstatte en PCM på en Wrangler

Erstatte den PCM eller drivverk kontroll modul, i Jeep, selv om ikke en felles reparere fordi PCM svikt er sjeldent, er ikke vanskelig. Du finner PCM brannmur i motorrommet. Det er på passasjersiden og ser ut som et sølvskrin med tre store elektriske kontakter kommer fra den. Noen håndverktøy vil gjøre jobben, men du vil kunne få erstatning PCM bare fra en Jeep-forhandler.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet med en skiftenøkkel eller socket og ratchet negative batterikabelen. Isolere kabelende slik at det ikke kan falle tilbake mot batteriet.

• Finn drivverk kontrollmodulen eller PCM brannmur i Jeep. Fjerne tre plast dekslene fra 32-pinnerskontakter på PCM. Dekker snap på koblingene og gå av på samme måte.

• Koble de tre 32-pinnerskontakter fra PCM, være forsiktig med å bøye pinnene eller skade pluggen. Kontaktene vil trekke ut fra PCM, men du må vrikke koblingen litt som de er trangt.

• Fjerne tre festebolter som anker PCM i brannmuren i Jeep med kontakten og ratchet. Plasser nye PCM på brann-muren og bruk montering bolter fra de gamle å sikre den. Boltene 35 tommers-pounds med en momentnøkkel.

• Nøye Installer de tre 32-pinnerskontakter i pluggene på PCM. Installere kontakten caps ved å feste dem på plass.

• Installer negative batterikabelen på batteriet og skru løs festeskruen fastnøkkel eller socket og ratchet. En DRB skanneverktøyet må være koblet til PCM etter installasjon sette kjøretøy identifikasjonsnummeret og opprinnelige kilometerstand på Jeep så kilometertelleren vil lese riktig.