Nnywellness.com

Forskjeller mellom iPhone & Droid Eris


Forskjeller mellom iPhone & Droid Eris
I 2010 var smartphone Kjøp så utbredt at Nielsen spådde det ville være flere av dem i bruk innen utgangen av 2011 enn funksjonen telefoner. IPhone og droider er blant de mest populære smartphones på markedet. Droider omfatter en rekke smartphones, inkludert Droid Eris, introdusert i 2009 og solgt eksklusivt gjennom Verizon Wireless. Selv om både iPhone og Droid Eris smartphones, er det en verden av forskjell mellom to.

Tilgjengelighet

Apple først introdusert dens iPhone i 2007. På den tiden smarttelefonen var kun tilgjengelig gjennom AT & T. Apple fortsatte å gjøre oppdateringer og tweaks til iPhone, debuterte en 3G-versjonen av neste år. I 2011, lanserte Apple iPhone 4 for AT & T og Verizon. IPhone 4 er tilgjengelig i 16 - og 32-gigabyte modeller. Sammenlignet med vedvarende historien om iPhone, har det Droid Eris i hovedsak vært en flash i pannen. Den Droid Eris ble utgitt i 2009 gjennom Verizon og mens fortsatt tilgjengelig for kjøp, HTC har ikke gjort noen forbedringer eller oppdateringer for den opprinnelige modellen.

Operativsystemer

IPhone er basert på Apples operativsystem kalt iOS mens Droid Eris kjøres på Googles Android operativsystem. Hvert operativsystem påvirker hvordan brukeren samhandler med hans smartphone og hva han kan gjøre med det. En av de største forskjellene mellom de to operativsystemene er fleksibilitet. Apple har iOS ganske låst, betyr at brukerne ikke gjøre mye tilpasning, og det kan legges til telefonen er begrenset. Android-operativsystemet er mer åpen og gir brukeren mer kontroll. Dette kan imidlertid åpne døren for Droid Eris brukere å være utsatt for mer sikkerhetsrisikoer.

Multimedia-funksjoner

IPhone og Droid Eris hver gir brukeren muligheten til å ta bilder, spille inn video og lytte til musikk. Disse funksjonene er mer avansert på iPhone enn Droid Eris. Mens både smartphone inkluderer 5 megapixel kamera, har iPhone to kameraer - en foran og en på baksiden som brukes også for videosamtaler. IPhone kan også spille inn og deretter redigere HD-video og lar merking i videoer og bilder. Musikken kan lagres på begge smartphones med Droid Eris gir en direkte kobling til Amazon MP3 lager mens iPhone kan fungere som en iPod med full tilgang til iTunes.

Design og visning

IPhone og Droid Eris har sammenlignbare dimensjoner med hver vekt på mindre enn 4,5 oz og måle en lignende høyde og bredde. Skjermstørrelsen på hver smarttelefonen ligner også på 3,5 tommer bred for iPhone og 3,2 inches bred for det Droid Eris. Men har iPhone en 960 x 640 pikslers oppløsning mens Droid Eris tilbyr en 320 x 480 pikslers oppløsning, gir iPhone en klarere og mer fargerike utseende.