Nnywellness.com

Ikke-Hybrid biler med beste gass kjørelengde


Ikke-Hybrid biler med beste gass kjørelengde

Drivstoff effektiv kjøretøy fornuftig for ulike grunner. En bil som bruker mindre gass ikke bare adresser bekymringer om miljø og avhengighet av utenlandsk olje, men også letter byrden av høye drivstoffkostnader på din lommebok. Hvis uansett grunn, du ikke ønsker å kjøpe en hybrid, er det mange drivstoff effektive, gass-drevne biler på markedet som du kan velge. Følgende liste består av 2009 til 2010 modeller som er rangert mest drivstoffeffektive.

Mest effektive to-seters, Subcompact og Minicompact kjøretøy

Smart ForTwo, er som navnet tilsier, en to-seters som sysselsetter en 70 hestekrefter, 1.0L motor. Med en 5-speed auto-Skift overføring gjennomsnitt Smart ForTwo 33 mpg i byen og 41 mpg på motorveien. Både cabriolet og coupe har samme drivstoff vurdering. ForTwo krever bruk av premium bensin.

Toyota Yaris er en subcompact kjøretøy som er drevet av en 106-hp, 1,5 L motor. Det kan kjøpes med en 4-trinns automatisk eller en 5-trinns manuell girkasse, begge med overdrive. Testet med manuell girkasse, gjennomsnitt Yaris drivstoff karakteren 29 mpg i bykjøring og 36 mpg på motorveien.

De fleste drivstoff effektiv MINI Cooper er modellen som kjører på en 118 hestekrefter, 1.6L motor med en 6-trinns med O/D manuell girkasse. MINI Cooper gjennomsnitt 28 mpg i byen og 37 mpg på motorveien.

Mest effektive midt og full størrelse kjøretøy

Hyundai Elantra, med 132-hp, 2.0L motor og 5-trinns manuell girkasse, er en av de mest drivstoffeffektive mellomstore bilene på markedet. Det gjennomsnitt 24 til 25 miles per gallon i byen og 33 mpg på motorveien.

Nissan Altima er mellomstore sedan som kan kjøpes med ulike motortyper. 2.5 L, 170 hk motor vil lagre de fleste gassen kombinert med 6-trinns manuell girkasse. Nissan Altima gjennomsnitt 23 mpg i bykjøring og 31 mpg på motorveien.

Hyundai gjør også en full-size modell, Sonata, som rangerer høyt i drivstoffeffektivitet. Med 2,4 L, 168-hk motor og 5-trinns manuell girkasse klarte Hyundai Sonate å få 22 mpg i byen og 32 mpg på motorveien.

Honda Accord er en full-size sedan som drives av en 4-sylindret, 2.4 liters motor og 5-trinns manuell girkasse. Med dette oppsettet gjennomsnitt Accord 22 mpg i byen og 31 mpg på motorveien.

Mest effektive kompakte SUV

Toyota RAV4 er en kompakt SUV som, i sin mest drivstoffeffektive versjonen, sysselsetter en 179-hp, 2,5 liters, 4-sylindret motor. 2009 RAV4 tilbyr ikke en manuell girkasse, men heller en 4- og 5-hastighet automatisk. Dette kjøretøyet gjennomsnitt 22 mpg i bykjøring og 28 mpg på motorveien.

Jeep tilbyr to modeller, Patriot og kompass, og begge rangerer høyt blant drivstoffeffektive kompakte SUV. Begge biler må være den 2WD versjonen og være utstyrt med 158-hp, 2.0L motor og 5-trinns manuell girkasse med overdrive. Begge jeeper gjennomsnitt 23 mpg i byen og 27 mpg på motorveien.