Nnywellness.com

Vivitar 283 feilsøking informasjon


Vivitar 283 elektroniske flash brukes med SLR kameraer til å gi tilstrekkelig lys for fotografier i lav-lys skyting. Feilsøking flash når det ikke fungerer eller når bildene er for lyse eller mørke lar deg gjøre justeringer slik at du kan fortsette å ta, og øke kvaliteten på, fotografiene.

Strøm

283 Vivitar drives av fire alkaliske eller NiCad AA-batterier, en rechargeable akkumulator emballere eller en strømadapter. Strømadapteren er kontinuerlig strøm, men batterier og batterier vil eksos i tid. Bytte batterier eller fjern batteriet ved å skyve Åpne batterirommet på baksiden av flash og fjerne batteriene eller pack. Installere nye batterier eller lade og gjeninstallerer batteriet.

Filmen hastighet

Angi riktig filmen hastigheten på blitsen er viktig eller du overexpose eller undereksponere fotografiene. Sjekk din film emballasje for filmen hastigheten og vri skiven på øvre høyre side av blitsen slik at det passer filmen hastigheten.

Datoperiodevelgeren

En annen årsak til lyse eller mørke bilder er upassende glimtet utvalg. Hvis motivet er bare et par feet fra kameraet og angir området for en lang avstand skudd, vises bildet for lys og omvendt. Bestemmer avstanden fra kameraet til emnet og slå på datoperiodevelgeren foran flash til den lilla merking Hvis området er 2 til 11 føtter; blå hvis motivet er 2 til 15 fot unna. rødt hvis motivet er i en avstand på 4 til 30 fot; eller gul hvis motivet er 5-43 feet fjerne.