Nnywellness.com

Lowrance GPS H2O instruksjoner


Lowrance GPS H2O instruksjoner

Hovedformålet med Lowrance H2O GPS er å veilede deg med et kart eller talemeldinger fra ett sted til et annet på en stor mengde vann. Ved enheten, kan du ha noen spørsmål om grunnleggende operasjoner. Følge noen få trinn har du navigerer med GPS effektivt på kort tid. Enheten hjelper deg med pinpointing gjeldende plassering, finne en "punkt av interesse," lagre gjeldende plassering og navigere tilbake til "Home". Du kan riktig Drive enheten bruke AA batterier.

Instruksjoner

• Snu GPS på ansiktet sitt, og Skyv batteriet kammer dekke kategorien med tommelen. Fjern dekselet fra baksiden av enheten og sette inn to AA-batterier i kammeret. Juster batteriene polaritet i henhold til indikatorene på innsiden av kammeret. Sett på batteridekselet kammer ved å sette klinke tappene på bunnen av dekselet til de av sakens base. Skyv dekselet på plass, inntil det er et hørbart smekk.

• Aktivere GPS ved å trykke på "PWR"-tasten (plassert i nedre venstre hjørne av enheten). Skjermen vil vise kart nord amerikanske på 4000-mile avstand og begynne å automatisk finne satellitter og finne din nåværende posisjon. Prosessen tar omtrent ett minutt, hvis du er i et relativt overfylt område eller himmelen er uklart. Du vil høre en tone når din posisjon har vært plassert på din GPS, og du vil se meldingen "Posisjon kjøpt."

• Finn et «interessepunkt» (POI) ved å trykke på "Finne"-tasten (plassert på forsiden av GPS). Trykk på pil ned til å velge "Kart steder" og trykk "Enter". Trykk på pil ned igjen for å markere din "punkt av interesse" valgfrihet, som "POI-restauranter," "POI-overnatting" eller "POI-fiske." For eksempel, trykk "Enter" etter at du har markert "POI-restauranter." GPS vil registrere en liste over restauranter i nærheten. Merk restauranten som interesserer deg, og trykk "Enter". Informasjonen for den valgte restauranten vises på skjermen. Gå til restauranten valgt ved å trykke "Enter".

• Angi et "hjem veipunkt" fra gjeldende plassering, hvis du ønsker å gå tilbake til gjeldende senere. Trykk "Ent" (som finnes på enheten). Du vil se meldingen "Lagre som hjem Waypoint?" vises på skjermen. "Ja" vil allerede være merket under meldingen. Godta eller angir "Ja" som svaret ved å trykke knappen "Ent" igjen. Du vil se "Hjem veipunktet" vises på kartet med en "X" tittelen "Hjem."

• Finne veibeskrivelser til din "Home veipunkt" fra din bestemmelsesstedet ved å trykke på "Finne"-knappen og "Enter." Skyve disse knappene vil automatisk ta opp til "hjem veipunkt" og gi deg veibeskrivelser til den fra gjeldende plassering.