Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra en iPod til en Mac uten alle programmer


Du kan overføre musikk fra iPod til Mac ved å aktivere funksjonen "diskbruk" på iPod. Dette kobler iPod til Mac som om det var en bærbar USB-lagringsenhet. Du kan kopiere musikkfiler fra iPod til hvilken som helst mappe på harddisken. Det tar bare noen minutter å sette opp iPod-tilkobling og starte kopieringen av lydfiler.

Instruksjoner

• Koble iPod til datamaskinen med den medfølgende USB-kabelen. Åpne iTunes. Trykk og hold "Kontroll" og klikk iPod-ikonet på venstre side av programmet. Velg "iPod alternativer. Merk av for "Aktiver diskbruk" nederst i vinduet. Klikk "OK" og Lukk iTunes.

• Klikk på "Go"-menyen fra Mac-skrivebordet. Du finner på "Go"-menyen i toppmenyen, mellom "View" og vinduet"menyer. Velg "Verktøy". Dobbeltklikk programmet "Terminal" i programlisten. Skriv inn "defaults skrive com.apple.finder AppleShowAllFiles sant" i Terminal-vinduet, og trykk "Tilbake"-tasten. Inneholde ikke anførselstegn i Terminal kommandoen.

• Skriv inn "killall Finder" i terminalen når du får et svar fra terminalen. Trykk på "Tilbake" knappen igjen. Dobbeltklikk iPod-ikonet på skrivebordet.

• Klikk og dra mappen "Musikk" i vinduet på Mac-skrivebordet. Denne mappen inneholder alle lydspor på iPod. Mac OS X vil begynne å kopiere filene til datamaskinen. Denne kopieringen prosessen kan ta litt tid, avhengig av mengden data på iPod.