Nnywellness.com

Naturlig renere for bil oversikter


Naturlig renere for bil oversikter

Fordi dashbordet bilen sitter rett ved både deg og dine passasjerer, er det en av de første stedene der du kan merke smuss, flekker og andre sotete buildup. Du kanskje har oppdaget at mange av kommersielt forberedt dashbordet rengjøring produkter på markedet avhenger av kjemikalier som kan være giftige. I tillegg kan noen av disse kjemikaliene faktisk skade dashbordets utseende på lang sikt-silikonbasert rengjøringsmidler flekken noen oversikter gul, for eksempel. Helt naturlig, miljøvennlig hjemmelaget alternativer kan assuage alle dine bekymringer mens holde bilens utseende i toppform, med hvert alternativ skreddersydd mot materiale hvorav dashbordets gjorde.

Alle instrumentbord

Bare dyppe en myk fille i rent vann kan tilstrekkelig løfte bort alle, men de tøffeste smuss og skitt på bilens dashbord. Det er også skånsom nok for alle dashboard materiale. Start på en ende av dashbordet og arbeide deg mot den andre siden å huske noen flekker, tapte områder av støv og smuss blir svært merkbar når du har renset resten av dashbordet. For spot touch-ups mellom grundigere detailings, støv dashbordet med en ren, tørr klut. De beste resultatene, kan du bruke Mikrofiberkluter.

Lær instrumentbord

Noen bil oversikter, spesielt i midt - til høy enhetsdrivergrensesnitt luksuriøse biler, er overflaten med skinn. Hold deg unna dashboard rengjøringsmidler som inneholder "naturlige" elementer som alkohol, som vil tørke ut skinn, kjedelig sin glans og lage sprekker. Istedenfor bruk naturlige Castilla såpe - en såpe basert på olivenolje- og en fuktig fille ren skinn oversikter og alle skinn møbeltrekk i bilen. Naturlig løft dashbordets glød og glans etter rengjøring, legge til et par dråper av valnøttolje eller olivenolje i en klut og buff dashbordet med den ved hjelp av sirkulære bevegelser.

Vinyl instrumentbord

For vinyl instrumentbord gjøre noen milde Leather cleaner. Men inneholder noen Universal rengjøringsmidler sterke ingredienser, som ammoniakk, som trekker myknere av vinyl og forårsake filtrert eller sprekker. I stedet, gjør en helt naturlig, miljøvennlig Leather cleaner for slike oversikter. Kombiner 1/2 ts vasking brus, 3 ss eddik, 2 kopper vann og 1/2 ts vegetabilsk olje-baserte såpe, som Castilla såpe. Spray naturlige renere på dashbordet og tørke den med en myk klut.

Polstrede instrumentbord

Noen oversikter leveres med en polstret, teppe som dekker. Kaste dette dekket i vaskemaskinen din for håndfri rengjøring. Noen vaskemidler inneholder sterke kjemikalier eller giftstoffer som kan ende opp i fellesskapet vassdrag. For naturlige vaskemiddel, kaste en spiseskje bakervarer brus og en spiseskje av boraks i vaskemaskinen din. Hvis dashbordet møbeltrekk har plukket opp veien lukter, legge et par dråper eterisk olje, som peppermynte olje, for en øyeblikkelig ferskere duft.