Nnywellness.com

Hvordan erstatte en ventil pumpedekselet pakning på 1999 BMW 323I


Hvordan erstatte en ventil pumpedekselet pakning på 1999 BMW 323I

1999 BMW 323i er en del av E46 generasjon BMWs. Som alle biler, kan ventil pumpedekselet pakning på 323i lekke over tid. Dette kan i sin tur opprette et stort rot i motoren bay olje er tillatt å sive ut av motoren. Erstatte ventil pumpedekselet pakning på 323i er en enkel jobb, men det kan ta et par timer å gjøre.

Instruksjoner

• Park BMW i et godt opplyst. Åpne panseret. Fjerne liten, plast pluggene på motoren dekker ved nysgjerrige dem med en flat-head skrutrekker. Fjerne nøtter under dynen med kontakten og ratchet. Avsette dekker.

• Finn tennpluggen spoler under venstre dekselet når du ser på motoren fra fronten av bilen. Løft opp metall beholder ringen på baksiden av hver coil og skyv den elektriske kontakten ut av spolen. Gjenta for gjenværende spoler, ta vare ikke for å skade ledningene legge.

• Fjerne utklippet holder ledningene sammen og flytte ledninger ut av veien. Fjern de to små boltene som holder hver coil på plass med kontakten og ratchet. Fjern de lille boltene som holder to bakken stroppene på plass, merke hvordan de er installert. Disse må installeres på samme måte.

• Trekk spoler fra motoren og sett dem til side. Trekke lokket av ledninger sele boksen plassert under spoler. Lokket fester av. Trekk ledningsnett ut av veien.

• Fjerne 15 nøtter som holder ventilen dekselet til motoren bay. Legge, Merk som nøtter bakken ledninger festet til dem slik at de er installert på samme sted. Forsiktig Tapp ventil-pumpedekselet pakning med en gummihammer for å frigjøre den fra pakningen. Fjern ventilen dekselet, slik at ingen gummi grommets eller skiver er feilplassert.

• Rengjør ventilen dekselet så det er ingen gjenværende ventil-cover pakning materiale. Bruk stålull og pakning remover for sta områder. Rengjør topplokk der ventilen dekselet installerer også.

• Sett litt høy temperatur RTV pakning fugemasse foran topplokk der timing-kjeden forsiden ligger og noen på baksiden av omslaget. Plass en ny pakning på topplokk. Plass to indre pakninger på tennplugg hull i midten av topplokk.

• Installere ventilen dekselet, sikre at alle gummi skiver installeres på de riktige stedene. Installer og stram nøtter som holder ventilen dekselet på plass og stram til 7,5 fotpund med en momentnøkkel.

• Sett lokket på boksen ledninger sele. Installer spoler og koble ledninger seletøy å hver coil. Installere motoren deksler og plast plugger som skjuler nøtter. Lukke panseret.