Nnywellness.com

Yamaha Rhino 450 Engine spesifikasjoner


"Hvis du skal gjøre det, gjør det beste det er," var hva Yamaha grunnlegger, Genichi Kawakami, som en firmaets motto. Dette er båret ut av antall biler som Yamaha produsert sin lange historie, begynner i 1953. Den Yamaha Rhino 450 er et eksempel på hvordan selskapet tok grunnleggerens motto hjerte ved å produsere en robust, allsidig off-road kjøretøy.

Størrelse

Akselavstand på Yamaha 450 Rhino er 75.2 inches mens bakkeklaring 12,1 tommer. Totale høyden på bilen er 73 inches og dens totale lengde er 113.6 inches. Det er 54,4 inches bredt. Drivstofftanken kan holde 7.9 galle mens sengen av neshorn rommer 400 lb. Bilen er i stand til tauing 1,212 lb.

Engine spesifikasjoner

Den Yamaha Rhino 450 har en 421 motor som er likvid avkjølt; en fan bidrar til å kjøle motoren også. Motoren er klassifisert som motoren, som står for Single Overhead Cam. Den har fire ventiler. Bar tiltak 3,33 inches lang og strøket er tre inches lang. Motorens komprimeringsforholdet er 10.0:1. Motoren bruker en Mikuni 33 mm (1,3 tommer) BSR for sin drivstoff levering; tenningen er klassifisert som DC-CDI (kondensator utslipp tenning). Motoren starter takket være en elektrisk start og har V belte sin overføring med høy, lav, nøytral og omvendt. Drivverket er trukket ut av en knapp. Det har en låst firehjulstrekk samt er aksel drevet. Den Yamaha Rhino 450 har to-hjulet stasjonen, firehjulsdrift og låst firehjulstrekk.

Fjæring, bremser og dekk

Den foran og bak på Rhino 450 består av dobbel-wishbones som er uavhengige. Det er mulig å justere dem inn i fem forskjellige pre-Load posisjoner. Reise av foran og bak er 7.3 tommer. Bremsene på Yamaha Rhino 450 består av to hydrauliske plater som har twin stempler. Bakre bremsene består av en enkelt plater selvjusterende. Bakre bremsene er akselen montert. Fremre dekk er (alle terreng) 25 x 8-12 NS, bakre dekk er 25 x 10-12 NS.