Nnywellness.com

Hvordan lage natt visjon adaptere


Hvordan lage natt visjon adaptere

En natt visjon sikkerhetskamera kan du se objekter i mørket. Hvis du vil opprette et billig sikkerhetssystem, så kan du bruke noen husholdningsartikler. Det har ikke alle bjeller og fløyter av en dyrere system, men det får jobben gjort. Du kan se videoen feed via Internett ved hjelp av en datamaskin eller mobil enhet, som betyr at du kan se dem hvor som helst i verden.

Instruksjoner

Nattsyn

• Få et webkamera (eller noen av dem) å bruke som en nattsyn-kamera. Merk at de ikke fungerer kanskje i dagslys. En sikkerhetskamera er en ekstern trådløse kamera best. Noen som du kan vurdere å kjøpe er Panasonics trådløs nettverk kameraet, D-Link trådløse kamera og Wowee's Rovio. Fra 2010 koster disse kameraene rundt $200 til $300 (selvfølgelig kan du gå med en billigere kameraet).

• Åpne opp dekselet på webcam sakte, med en flat kant som en skrutrekker. Se etter CCD (belastet par enhet) sensoren bak linsen. Den er firkantet, og det er en rød stykke glass sitter oppå den. Dette er det infrarøde filteret.

• Fjerne infrarød filteret ved hjelp av en flat skrutrekker til å forsiktig lirke det løs. Vær forsiktig med å skade den.

• Sett litt håndverket lim på utviklet negative filmen og trykk den hardt på med CCD. Vent til den tørke. Sett kameraet tilbake sammen. Hvis du hadde å lirke den fra hverandre så må du lim den tilbake sammen med en sterk selvklebende lim.

• Vise webkameraet som normalt natten. Du vil se at bildet er litt vasket ut, men du bør kunne se selv om det er ganske mørkt ut.

Definere Overvåkningskamera

• Velg en garanti programvare program for webkameraet. Noen som du kan bruke inkluderer GoToCamera, Yoics og Yawcam (se ressurs linker). Fra 2010 er disse programmene gratis å bruke. Disse programmene vil sende din webcam strømmen til Internett slik at du kan se den fra alle computer, PDA eller smart telefon som kan koble til Internett.

• Gå til webområdet og laste ned programvaren på datamaskinen. Klikk på filen og godta "betingelser og vilkår." Klikk "Neste" og vent til programmet som skal installeres.

• Plass webcam i området som du ønsker å overvåke. Kontroller at det er nivå og fast sittende. Hvis du bruker et trådløst kamera trenger du ikke å bekymre seg over det fysisk koblet til datamaskinen. Hvis ikke, må du koble kameraet til datamaskinen med en USB-kabel. Du kan få en forlengelse hvis kabelen du har er for kort.

• Gå til "Start"-menyen på datamaskinen og åpne programmet. Programmet gjenkjenner kameraet og du vil se fôret når det åpner opp.

• Konfigurere programvaren ved å navngi kameraene. Du kan bare ringe dem "kamera 1" og "kameraet 2" eller "Living Room" og "Bakgård". Aktivere "Bevegelsessensor" ved å klikke på boksen og skrive inn en e-postadresse eller mobiltelefonnummer nedenfor for å motta tekstmeldinger. Når du er ferdig klikker du på "OK"-knappen. Programmet sender e-post eller tekstmeldinger når som helst den fornemmelser bevegelse. På denne måten har du ikke se timer med kjedelig opptak.