Nnywellness.com

Hvordan få DMV registreringsskjemaer


Hvordan få DMV registreringsskjemaer

Fylle ut tittel overføring og registrering papirarbeid riktig for den nye bilen kan hjelpe deg flytte gjennom Institutt for motorkjøretøyer systemet litt jevnere. At du har de nødvendige støttedokumenter og utfylling av skjemaer til hver stat spesifikasjoner kan gjøre en tungvint prosess mindre påtrengende på tid. Å få riktig skjemaene er stedet å starte, og det er tre alternativer.

Instruksjoner

Måter å få skjemaene

• Last ned og skrive ut skjemaene online. Gå til din Statens Institutt for Motor Vehicles nettside, og klikk på kategorien "Skjemaer". Dette er vanligvis plassert øverst eller langs venstre verktøylinjen. Velg skjemaet som du trenger og skrive den ut.

• Gå til lokale DMV kontoret i person til å få de riktige registreringsskjemaene. Hvis du har spørsmål om skjemaene, må du kanskje vente i kø for å snakke med en kundestøtterepresentant.

• Bestille skjemaene over telefon. Dette kan variere fra stat, men de fleste tilbyr muligheten til å kalle en kunden service telefon nummer og rekkefølgen skjemaene. Skjemaer sendes til deg i posten.