Nnywellness.com

De beste produktene å bruk å få lukt ut av en bil


De beste produktene å bruk å få lukt ut av en bil

Røyk, fett, gass og andre lukter invadere ikke bare bilens setetrekk, men også teppet og ambisjonene i bilen. Lukt er en utfordring å fjerne. Du ønsker ikke å maskere luktene ved hjelp av en klips eller andre type air freshener og du vil ikke ignorere luktene. Du kan bruke ulike produkter å faktisk fjerner lukt fra bilen og ikke bare maske dem med sterke parfymer.

Lukt-nøytralisere Spray

Lukt-nøytralisere spray angripe lukter, herunder gass, fett, oppkast og andre lukter, ved kilden i stedet for bare maskering lukten. Sprøytemidler også hjelpe for å drepe mikroorganismer som avgir lukt. Lukt-nøytralisere spray er tilgjengelig på bilbransjen/tilbehør butikkene, detaljhandel superstores og oppussing centers. Hvis du vil bruke, spray stoffet over det berørte området, la spray sitte i fire til fem timer, deretter tørke av spray med butikk håndkle eller klut.

Natron

Billig og ideell for lukt som ikke er for sterk, bakervarer brus er en absorberende som fjerner lukt fra tepper, møbeltrekk, gulvmatter og selv bil dørpaneler. Dryss stoffet rikelig hele bilen, la det sitte for én til to dager, og deretter vakuum det opp med bil, butikk eller støvsuger med en pensel vedlegg. Natron er tilgjengelig på dagligvarer, narkotika og detaljhandel superstores og duftende og unscented.

Tåkete maskin

En fogging maskin fylt med en lukt-nøytralisere kjemiske er en annen god måte å få lukt ut av bilen. Tåkete maskiner kan leies på partiet forsyne butikkene. Noen bilforretninger og detaljering tjenester bruker maskiner som del av forberedelsen bil og renhold tjenester. Maskinene injisere lukt-drapet kjemiske i alle områder av bilens interiør. Når prosessen er fullført, bare tørk bilens interiør rent med en tørr klut eller klut til å fjerne eventuelle kjemiske rester.

Eddik

Eddik er en annen effektiv produkt for å komme lukt ut av bilen. Bruke 1 kopp hvit eddik til en ren butikk håndkle eller klut, vri ut overflødig og tørke det berørte området med fuktig håndkle eller klut. For å fjerne langvarig lukt fra hele bilen, plassere to eller flere boller av eddik i bilen og la dem sitte i to dager. Eddik vil absorbere lukt. Til slutt, vil eddik lukten avta.

Ozon-generering maskin

Ligner en fogging maskin, en ozon-generering maskin injiserer ozon i bilen hele interiøret og dreper mikroorganismer som forårsaker lukt. Maskinene er tilgjengelig for kjøp eller leie utstyr hobbyforretninger og utstyr utleie. Når sprøytebruk prosessen er fullført, åpne bilen dører og la bilen luften i 30 minutter før det, siden ozon ikke er trygt å puste. Oppbevare alle pets og barn fra spille rundt eller inn bilen mens ozon-kontantgenererende maskinen kjører.