Nnywellness.com

Bruke en håndholdt GPS for fiske Tips og triks


Bruke en håndholdt GPS for fiske Tips og triks

Mange av de globale posisjoneringssystemer fiskere bruker er faktisk en del av deres depthfinders, som betyr at de ikke er særlig bærbare. Sportsfiskere som ønsker en enhet kan de bruke om de er i deres båt eller velge en håndholdt GPS. Som et system i en depthfinder, bruker håndholdte GPS-enheter satellitter til å finne steder på land og i vann. Fiskere bruker primært håndholdte GPS-enheter å markere plasseringen av fisk, og å navigere rundt en kropp av vann.

Instruksjoner

• Slå på din håndholdte GPS før du drar ut fra fjæra. Før båten i utstyr, vent til enheten å erverve satellittene det vil markere et sted. Når den har riktig satellitter og vet dine breddegrad og lengdegrad, trykk på enheten markerer som lokasjonen. Et ikon vises på enhetens skjerm og lagres i loggen. Lage et notat på ikonet at det er din startposisjonen.

• Se skjermen på din håndholdte GPS som du motor ut på kroppen av vann. En linje som viser hvor du har vært, og hvor du er på vei, vises på skjermen. Se den linjen for å kartlegge fremgangen din. Slå båten av når du kommer til stedet der du planlegger å fiske, men ikke slå av GPS-enheten. I stedet, holde enheten klar og når du fange en fisk, savner en fisk eller få en bit, trykk for å markere plasseringen på GPS. Selv om du ikke fange fisk, men tror du har funnet et godt sted, Merk plasseringen. Måten du kan gå tilbake senere og prøve fiske det igjen. Noen av stedene verdt merking er poeng innsiden viser drop-offs, weedlines og rock hauger.

• Hvis den håndholdte enheten du har kan du laste ned et kart over innsjøen du fiske, eller har innsjøen pre-lastet inn it (noen enheter kommer med slik programvare), se på kart og mark trolig områdene. Selv om du aldri har fisket flekkene før, merking sannsynlig områder kan spare deg tid når du er på vannet. Du kan ikke finne eller få fisk på stedene du har merket, men når du finner eller fange fisk, merke det nye stedet. Hvis fisken bli spredt om området, Hold begge merkene i GPS loggen. Hvis ikke, må du slette den opprinnelige mark.

• Når du skal kalle det en dag, finne ikonet du opprettet da du forlot kysten og trykk den. Nå, håndholdte enheten viser deg veien til tar for å komme tilbake dit. Mens du navigerer båten, ta hensyn til GPS å sikre du reiser i riktig retning.

Tips og advarsler

  • Kjøp en dekke til GPS-enheten. Dekselet er ikke dyrt, og vil beskytte GPS fra vann, og bli riper.
  • Kontroller at batteriet i GPS er full før du treffer vannet.
  • Være oppmerksom på vannet under kjøring båten, selv mens du bruker. Enheten vil hjelpe deg navigere fra punkt A til punkt B, men det vil ikke vise hindringer som bergarter som kan skade båten. Hvis du finne disse situasjonene eller vet hvor de er, merke dem på din GPS så du kan unngå dem neste gang.