Nnywellness.com

Hvorfor må jeg HDMI-kabler?


Hvorfor må jeg HDMI-kabler?

Med HD-video skjermene får større og krever mer komplekse signaler å gi høyere kvalitet detaljer, trengte hjem underholdningsindustrien en grenseflate system å befordre komplekse signalene og forenkler tilkobling prosedyrene. I 2002 produsenter introdusert high definition multimedia interface (HDMI), og i 2009 utstedte versjon 1.4 oppfyller kravene til det året.

HDMI Video signaler

En HDMI-kabel overfører separat fargeinformasjon for de tre primære lystetthet fargene - rødt, blått og grønt - synkronisering og lysstyrke kontroller i et digitalt format. Disse signalene lyse bildepunkter, eller prikker, på en HDTV - skjerm. Selv om de fleste video kilder som har HDMI-utganger har også utganger analoge på RCA "push-in" koblinger, de ikke bære digital informasjon HDMI-kabelen gjør. For å utnytte digitale signaler, må du koble til skjermen med en HDMI-kabel.

HDMI lyd

HDMI-kontakten også bærer åtte kanaler med digital lyd som kommer fra videosignalet kildene. Selv om disse kildene har også utganger analoge lyd på RCA "push-in" koblinger, må du bruke HDMI-kabelen høre digitale lyden på HDTV høyttalerne, eller du må koble kildene til AV-mottakeren HDMI inngangene å høre kanalene på din lyd eller surround lyd system. Hvis du bruker RCA-kontakter, kan du vanligvis bare to lyd kanaler.

Ethernet-kanal

I versjon 1.4 bære HDMI-kabler en Ethernet-kanal for å tillate Internett-tilgang til alle komponenter på systemet som trenger støtte. Med HDMI-kabler som er koblet, kan du få tilgang til Internett for alle komponenter på systemet med en enkel Ethernet-tilkobling til noen av komponentene med en datamaskin som er tilkoblet. Uten en HDMI-kabel, må du gjøre en egen Ethernet-tilkobling til hver komponent som bruker Internett-støtte.

One Touch-kontroller

Siden hver komponent i systemet kan kommunisere med noen andre som har en HDMI-tilkobling, kan du aktivere ett-trykkskontroll systemer som, for eksempel ville slå på skjermen samtidig som du slår på DVD-spilleren. Å bruke og programmere denne funksjonen, må du ha en HDMI-kabeltilkobling til hver komponent du vil bruke denne funksjonen. Som HDMI teknologiutviklingen, vil fremtidige funksjoner også kreve HDMI kabel-tilkoblinger.