Nnywellness.com

DIY Turbo Kit


Turbolader kits er en utmerket måte å slå motorens eksos i et hestekrefter og dreiemoment løft. De tvinger avgasser gjennom flere turbiner og ventiler for å maksimere motorens krefter. Turbo Kit kan installeres i hjemmet uten hjelp av en kostbar mekaniker.

Fordeler og ulemper med turboer

Turboladere gjøre bilene mye mer effektiv; de pleier å forbedre eierens kjørestil. Tannhjul skifte raskt og motoren reagerer raskere akselerasjon og bremser mekanismer. Turbo kits er dyrt å kjøpe og krever omlegging av flere motor komponenter under installasjonen. De har også understreke motoren til grensen av sin utholdenhet. Hvis turbo tvinger motoren å jobbe for hardt, kan mislykkes på veien og må byttes. Turboladeren kan også påvirke bilens utslipp rating drastisk, gjengivelse systemet subpar for noen utslipp forskrift.

Velge en Kit

Den enkleste måten å installere en turbolader er å kjøpe en forhåndskonfigurert kit som passer din bil, motortype og tilpassede elementer. Det blir dyrere enn montering din egen kit, men alle delene vil arbeide med systemet og kit er mindre sannsynlig å ødelegge motoren. Før du velger en turbo kit, vurdere fremtidige oppgraderinger du planlegger å implementere som slag av ventiler, boost-kontrollere og andre komponenter og kontroller de vil passe med kit. Hvis valgte kit krever sveising, sikre du har sveising utstyr. Vekselsvis, finne en butikk som spesialiserer seg i auto sveising, spesielt bilen eksos rør.

Installere Kit

Forberede bilens motor før du installerer pakken. Avløp radiatoren og fjerne de vedlagte beltene. Plugge motoren hull og forberede oljebrønn. Vend eksos utgangene peke mot fronten av bilen slik at turbo kit kan enkelt nå avgasser. Lage og installere brakettene å holde den turboladeren intercooler, og montere den under panseret i din valgte plassering. Det beste stedet å montere dette er på passasjerens side av bilen i nærheten ledningsnett. Deretter arbeide på den varme siden av turboladere systemet, som er i direkte kontakt med motor og varm røyk. Utforme eksosrør og deres bolig. Avhengig av kit, vil det være mellom tre og åtte rør totalt. Installere rørene og koble dem til intercooleren opprette den kalde siden av systemet. Før du kjører bilen, tune motoren og turboladere på en profesjonell butikk med et dynamometer. Dette vil sikre at turbo er kalibrert riktig og at det ikke vil skade motoren mens du kjører. Den måler også hestekrefter og effektiviteten av turboladere installasjonen.