Nnywellness.com

2003 3.5 liters Chevy Silverado inntak dreiemoment spesifikasjoner


Ofte, når folk spør hvor mye strøm en bil eller lastebil har, de refererer til hvor mye hk det har. Dreiemoment er ofte oversett i kategorien strøm når du sammenligner kjøretøy. Faktum er at dreiemoment har så mye å gjøre med makt som hestekrefter. Dreiemoment er hvor mye brute tvinge en bil eller lastebil kan plassere i et objekt å gjøre det gå. Dreiemoment er ofte brukt til å forklare en trucks' tauing evner. 2003 Chevy Silverado genererer om så mye dreiemoment som lastebil i sin low-end motor klasse.

Lager dreiemoment

Lager motoren i 2003 Chevrolet Silverado 1500 genererer 260 fotpund av dreiemoment. Sammenlignet med andre 2003 lastebiler, leverer Silverado høyeste dreiemoment i sin klasse. 2003 Chevrolet Corvette bruker en motor lik som Silverado, men skyver ut 100 mer fotpund av dreiemoment. Dette betyr at med endring, Silverado motoren er i stand til å gi mye mer dreiemoment og hestekrefter.

K & N inntak

Ettermarkedet K & N luftinntak for 2003 Silverado legger ca 10 fotpund av dreiemoment og ca 15 ekstra hestekrefter til Silverados lager motor. Ved flytting inntak luftfilteret, er mye mer luft sugd inn i inntaket. Dette gir en rikere luft-til-drivstoff ratio, som betyr mer makt.

Injen MRtech2 luftinntak

Injen MRtech2 luftinntak for 2003 Chevrolet Silverado er svært lik luftinntak K & N, men har en større luftfilter. Luftfilteret er også en annen form, som Injen sier tillater større luftstrøm. Injen luftinntak legger en whopping 41 hestekrefter til lager Silverado motor, og legger til rundt 11 fotpund av dreiemoment.

AEM luftinntak

AEM luftinntak er nesten identisk med K & N luftinntak for 2003 Chevrolet Silverado. Hovedforskjellen er at AEM luftfilteret er mindre, hvilke AEM hevder hjelper flyreiser raskere i motoren. AEM hevder ca 9 fot pounds av dreiemoment legges når deres luftinntak installeres, med en ekstra 12 hestekrefter lagt.