Nnywellness.com

Hvordan overføre musikk fra en Nano til en datamaskin


Hvordan overføre musikk fra en Nano til en datamaskin

IPod fra Apple endret måten mange lytte til musikk. Walkman hadde eksistert ganske mange år og var starten på revolusjonen høre musikk på farten men iPod ikke bare innrømmet å bære tusenvis av digitale musikkfiler, det tillot brukere å enkelt bytte mellom sanger og var veldig stilig og så blitt raskt populær. Nano er en nyere versjon av iPod som er betydelig mindre i størrelse for en lavere pris.

Instruksjoner

• Oppgradere til nyeste versjon av iTunes. Du kan gå til webområdet iTunes og velge iTunes programmet til å laste ned. Når du har lastet ned programmet klikk på filen ble lastet ned og iTunes vil installere. Du må bruke den nyeste versjonen tilgjengelig for nedlasting. Eldre versjoner av iTunes ikke Tillat kopiering av musikk fra Nano til datamaskinen og kan selv slette filer på Nano.

• Autorisere datamaskinen. I iTunes gå til "Store"-menyen og velg "Godkjenn". Hvis bedt om ytterligere informasjon om kontoen, behage skaffe alle kontodetaljer. Dette må være samme konto som du har kjøpt Itunes-musikk, ellers vil du kunne dele all musikk ulovlig.

• Koble Nano til datamaskinen med kabelen som fulgte med Nano. Kontroller iTunes kjører. ITunes burde merker hvis det er sanger på en Nano som ikke er på datamaskinen. Når menyen synkronisere dukker opp velger du "Forflytning kjøp" velge noe annet kan føre til tap av filer.