Nnywellness.com

Slik Erstatt bremseklosser på en Honda Accord


Slik Erstatt bremseklosser på en Honda Accord

Ifølge-Edmunds.com, vil opp til 90 prosent bilens bremser erstatninger innebære front brems pads. Dette er fordi de fleste av bilens bremsekraft kommer som bremsene. Med ekstra arbeid kommer ekstra slitasje. Derfor er det alltid viktig å inspisere bremsene og erstatte deres komponenter etter behov. Hvis rotorene er på noen måte gravd eller arrete, har dem erstattet eller dukket. Som for pads, kan du endre dem selv.

Instruksjoner

• Parkere din enighet i et komfortabelt arbeidsområde med flate og engasjere nødbremsen. Pop panseret og finne den master sylinderen. Hvis du vil, kan du bruke brukerhåndboken som en guide.

• Løsne lug nøtter en forhjulene. Fordi du har å endre begge sider, spiller det ingen rolle om du begynner med venstre eller høyre. Etter løsne plassere de litt, kontakten på angitt sted rett bak rattet, nær inngangsdøren. Løft Accord til dekk er av bakken, avslutte kabelsko og trekke hjulet av.

• Undersøke bremser, både rotoren og pads. Igjen, hvis rotoren er gravd eller ujevn, må du først erstatte eller gjenoppstår det. Hvis putene er mindre enn 1/4 tommers tykke, må du erstatte dem. Se baksiden av låsen åpner og lukker. Du burde se to bolter, på øverst og nederst. Dette er bolter må du fjerne.

• Fjerne caliper bolter med metriske socket og ratchet. Når du har fjernet begge bolter, vil du kunne trekke caliper av rotoren og skyv gamle bremseklossene ut. Kontroller at du ser på pads først merke hvordan de er installert slik at du kan re installere nye pads.

• Plasser caliper nøye på rotoren og spray rotoren med skyvelære med brems renere. Vær forsiktig med caliper, som du ikke vil falle. Fall bremsen linjen kan bli ødelagt. Også se på emballasjen til din nye bremseklosser. Hvis du ikke får nye "shims", som er tynne metallplater som knytte til pads, må du hente gamle mellomlegg fra gamle pads.

• Hold en gammel pad mellom stempelet, som er på innsiden av caliper og din C-klemme. Snurp C-klemmen til den er tett mot gamle puten og fortsette stramme klemmen. Dette presset vil presse stempelet tilbake i kroppen av tykkelse, slik at du kan passe det nye, tykkere pads på caliper og rotoren.

• Skyv de nye bremseklossene på plass, kontrollerer at at du har lagt mellomlegg. Når pads er riktig installert, kan du erstatte caliper på rotoren og boltene øverst og nederst.

• Erstatte din hjul og stram de. Gå til den andre siden og erstatte de pads på samme måte. Når du er ferdig, sjekke bremsevæske i master sylinder. Hvis det ser lav, Legg væske før den er full. Når du starter din samsvar for første gang etter skiftende bremsene, du pumpe gasspedalen for å øke trykket i linjene.

Tips og advarsler

  • Samme metode kan brukes å endre de bakre bremseklossene hvis du eier en nyere tråd utstyrt med bak skivebremser. Hvis din tråd har bakre trommelbremser, imidlertid det utnytter bremseskoene i stedet for bremseklosser og krever en annen installasjonsmetode.