Nnywellness.com

Kjøpe en berget tittel


Kjøpe en berget tittel

Du kan kjøpe en bil med en restverdi tittel, selv om betydningen av en restverdi tittel og tap terskler avviker av staten. Et kjøretøy kan få berging tittelen vurderer ulike retningslinjer, men alle sier mandatet en alvorlig inspeksjon før bilen tilbake til veien, med mindre eieren kan bevise at bilen har ingen skade i det hele tatt.

Definisjon

Ordet "berging" er skremmende til potensielle bil kjøpere. Selv om noen biler har ekstreme skade har noen ikke hatt skade overhodet. Et kjøretøy som er deklarert totaltap mottar en restverdi tittel. Tap bestemmes når skade eller erstatning kostnadene av kjøretøyet overgår bilens verdi. Hvis en bil stjålet og senere gjenopprettes etter en forsikring utbetaling, kan bilen være tittelen som en restverdi kjøretøy. En restverdi tittel kan bety ulike beløp skader - det kommer an på hvilken stat kjøretøyet er tittelen i.

Statlige hensyn

Det er ingen føderale regel eller forskrift om hva som utgjør en bergning tittelen bilen. Hver stat følger sine egne regler og lover. Noen stater varierer mye i hvilke verdier anses som tap. Sier spenner fra 50 prosent opptil 90 prosent av skader i forhold til bilens verdi før du utsteder en restverdi tittel. Andre stater, som Nevada, Massachusetts og New Jersey har ingen terskelen på alle; tap verdi og kjøretøy verdien bestemmes av forsikringsselskapet.

Historie rapportering

Ifølge kjøretøy Info, bil historie rapport selskaper dra informasjon fra databasen forsikring tjenester Office (ISO), men ikke alle rapportering tjenester bruk ISO. ISO rapporter krav og ulykke historie. Noen selskaper er selv forsikret, som store Bilutleie - disse selskapene ikke rapporterer skader, ifølge kjøretøy Info. Kjøretøy historie rapporter er noen ganger unøyaktig.

Ombygd berging inspeksjoner

Når et kjøretøy er utstedt en restverdi tittel og reparasjoner gjøres, må bilen passere sin tilstand inspeksjon vilkårene før den returneres til veien. Dette kan forårsake betydelige problemer hvis kjøretøyet er i en annen stat - den nye staten må utføre sin egen inspeksjon. Inspeksjoner tar ofte tid, og hver stat er forskjellig i prosessen.

Andre hensyn

Hvis du vurderer å kjøpe en bergning tittelen bilen, må du kontrollere din states forskrifter for en bedre forståelse av skade grenser og reparere prosedyrer. Et kjøretøy kan ha vært helt revet eller ombygd, eller bare stjålet og returnerte--se inn i historien av bilen så mye som mulig. Hvis kjøper en leiebil fra en forhandler, må du ha din mekaniker grundig sjekk den ut for å se etter store kroppen arbeid reparasjon. Hvis et kjøretøy opprettholder 60 prosent av skader i én stat, som er under at statens kravet for en restverdi tittel, denne bilen kan selges i en tilstand med en 50 prosent skade terskel og får ingen berging tittelen på alle.