Nnywellness.com

Fordelene med dobbelt dynamoer


Fordelene med dobbelt dynamoer

Bruke dobbel dynamoer i et motorkjøretøy vanligvis serverer en av en håndfull engineering design formål. Kjøretøy vil fungere for lange perioder uten vedlikehold eller kjøretøy vil opprettholde stor skade i løpet av regelmessig bruk, kan en andre Dynamo tjene som en strøm generasjon system som hovedsystemet svikter. Dobbel dynamoer kan også brukes til å kompensere for biler med eksepsjonelt høy avløp enheter, for eksempel rekreasjons-kjøretøy eller politiet rekognosering varebiler.

Dobbel dynamoer som redundans ansiktstrekk

Dobbel dynamoer er en nyttig funksjon for militære kjøretøyer, slik at de kan funksjonen selv ved slaget skade en primær Dynamo. Mekanikk arbeider med dual Dynamo kjøretøyer bør merke om de doble dynamoer er på plass på grunn av delt ut behov eller hvis de har en redundans bryter og hver støtter bilens elektrisk kraft behov. En redundans er en sensor som oppdager når spenningen faller under en kritisk terskel fra en Dynamo, deaktivere skadet dynamoen og veksling til en sekundær sikkerhetskopi.

Dobbel dynamoer for høyeffekts avløp programmer

Dynamoer er spesielt nyttig for høyt strømforbruk bilen makt søknadene der kjøretøyet må har vedvarende effekt uten motoren i gang, uten å ofre bilens evne til å snu. Kjøretøy ingeniører kan nærmer dette fra to separate design tilnærminger. Først er å koble begge dynamoer til et stort batteri bank delt blant starteren, tennplugger og andre kjøretøysystemer. Felles system tilbyr fordelen av billig enkelhet; Bruk uten å kjøre motoren kjøres imidlertid en reell fare for drenering batteriene til punktet hvor motoren ikke vil snu. Den andre design filosofi tilnærming sett opp to separate kraftsystemer, for kritiske systemer og en annen for sekundær valgfrie enhter. Et dobbelt selvstendig kraft systemtilnærming hindrer at bilen får stakk på grunn av drenering for mye strøm fra batteriene, men legger betydelig utgift. To strømkilder systemdesign fungerer godt med kjøretøyer som RVs eller politiet overvåking kjøretøy. To dynamoer kan også tjene som en jerry rigget erstatning for større dynamoer ved å kombinere to i serien å nå den samme effekt, som er spesielt nyttig i improviserte reparasjon situasjoner.

Pairing to dynamoer i ulike størrelser

Noen ganger vil systemet tillegg til en kjøretøy understreke dynamoen utover sin utskriftskapasitet, tvinge mekanikk å gjøre en avgjørende beslutning om oppgradering størrelsen på primære dynamoen eller legge til en sekundær mindre Dynamo å møte elektrisitetsbehov. To forskjellige størrelser dynamoer er ideelle for dette scenariet skyldes at en andre Dynamo samme størrelse kan være unødvendig og legge til ekstra kostnad. Legge til en sekundær mindre Dynamo for å komplettere en systemer oppgradering kan hjelpe oppgradere prosjekter på budsjett.