Nnywellness.com

Hvor å låse opp en iPhone 3G gratis


Hvor å låse opp en iPhone 3G gratis

Fra September 2010, den eneste offisielle måten å få en iPhone i USA er via AT & T. Du kan også kjøpe en iPhone fra en tjeneste som eBay eller Craigslist, selv om Apple ikke garantere ektheten av varer selges tredjepart. Hvis du har en iPhone 3G og ønsker å låse den slik at du kan bruke den på alle nettverk, må du laste ned et program kalt Blackra1n til datamaskinen og overføre den til iPhone 3G.

Instruksjoner

• Oppdatere iPhone 3G firmware å reflektere den nyeste versjonen tilgjengelig. Koble iPhone 3G til datamaskinen via USB eller Firewire, og la den synkronisere med iTunes. Løser den fra datamaskinen når du er ferdig sync og avslutte iTunes.

• Last ned Blackra1n på datamaskinen. Besøk på linken under ressurser, og velg enten alternativet høyre eller venstre, avhengig av om du bruker Windows eller Mac, henholdsvis.

• Overføre programvaren til iPhone 3G. Koble iPhone 3G til datamaskinen når du blir spurt, Dobbeltklikk filen "EXE" (eller "DMG") for å kjøre den. Klikk på "Gjøre det Rain"-knappen som vises. Vent et øyeblikk for iPhone 3G å gjenstarte, kobler det deretter fra maskinen.

• Kjøre Blackra1n på iPhone 3G. Få iPhone 3G innen rekkevidde av en trådløs Internett-tilkobling og trykk ikonet som har dukket opp på iPhone 3G skrivebordet. Velg alternativet "Blacksn0w", og trykk på "Installer". Slutte ute av "Etter installere" loggen som vises på iPhone.

• Sett inn SIM-kortet i iPhone 3G SIM-kortleser begynne å bruke den med en transportør.

Tips og advarsler

  • Avhengig av hvilken operatør du bruker, du kanskje eller kanskje ikke bruke visse iPhone 3 G, spesielt de som krever rask 3 G-nettverk til å operere. Kontakt teleoperatøren for å be dem om sin SIM-kort kan støtte full iPhone 3G funksjonen. Uansett må du kjøpe et dataabonnement med iPhone 3G Internett og e-funksjoner.