Nnywellness.com

Hvordan finne en annenhånds bil


Folk liker å lage vitser om brukte biler, men du kan finne gode tilbud ved å kjøpe "pre eid." Når du kjøper ny bil svekker seg så snart du kjøre den av mange, men hvis du kjøper brukt, du dra nytte av at avskrivninger. Før du kjøper en brukt bil, ta det med til en mekanisk du tillit. Det kan koste deg litt penger, men det kan spare deg store utgifter på lang sikt.

Instruksjoner

Hvordan finne en annenhånds bil

• Finn ut hva som er til salgs i en gratis lokale publikasjon som spesialiserer seg på brukte biler. Vanligvis kan du velge disse på bladet stativer i bensinstasjoner.

• Bruk nettsteder som Auto Trader. Du skriver i ditt geografiske område, ønsket gjør og modell, og prisklasse, og du er vist dusinvis av brukte biler for salg av forhandlere og private eiere nær deg.

• Innom mye brukt bil. Oppførte priser kan være høy, men forhandlere er glade for å bytte, spesielt i trange økonomiske tider. Også kan brukte biler fra mange komme med en garanti, som kan være en livredder.

• Se på bruktbiler som utleiefirmaene. De har ofte blitt behandlet forsiktig og har mindre kjørelengde enn mange andre "pre-eide" biler.

• Sjekk ut mindre tradisjonelle måter å kjøpe en brukt bil. Eiendom salg kan tilby gode tilbud; kan biler parkert ved siden av veien med et "til salgs" skilt i vinduet.

Tips og advarsler

  • Før du kjøper en bruktbil, forskning på et nettsted som Edmunds.com. Her finner du et vell av informasjon, inkludert vurderinger og priser. Når du er klar til å kjøpe en brukt bil fra en privat eier, gå sammen til lokale DMV så du kan kontrollere at er tittelen på opp og opp.