Nnywellness.com

Hvor å opphøre bilen min fra Dieseling


Hvor å opphøre bilen min fra Dieseling

I enkelte tilfeller kan en bensindrevet motor fortsette selv etter driveren deaktiverer tenningen og kutt makten til tennpluggen. Dette kalles "dieseling" fordi motoren ikke trenger en tennplugg kjøre, det bare klemmer luft/drivstoff blandingen før den varmes opp og eksploderer. Derfor, for å eliminere dieseling i en bensinmotor, må du fjerne uønskede drivstoff kilde og hot-spots i forbrenning kammer som gjør drivstoffet til å eksplodere.

Instruksjoner

• Kjør et karbon-rengjøring løsemiddel gjennom motoren. Uavhengig av drivstoff kilde ikke bare en bensinmotor diesel uten noe å antennes drivstoffet. Dieselmotorer kjøre uten en tenning kilde fordi deres ekstremt høy kompresjon forholdstall antennes drivstoffet av varme og press alene; bensinmotorer bruker langt lavere komprimering prosenter, så det må være noe i sylinderen er varmt nok til å antennes drivstoffet. Det "noe" er vanligvis overskytende karbon. Vi presenterer et karbon-rengjøring løsemiddel som blåfarge, GM toppklasse renere eller Wynns interne motoren renere i inntaket vil oppløse karbon og redusere hot-spots i forbrenningskammeret. Kontroller referanser og ressurser for tutorials på "Seafoaming" maskinen.

• Erstatte tennpluggene med "kaldere" varme utvalg plugger. Oddsen er bra at hvis maskinen har vært dieseling, av tennpluggene er feil, belagt karbon og skiftes ut. "Kaldere" plugger har en mindre keramiske isolator som vil bidra til å holde plugg spissen kjøligere, eliminerer en potensiell aktiveringspunkt i forbrenningskammeret.

• Endre olje og erstatte den med høy kjørelengde full-syntetisk. Disse oljene inneholder segl balsam som forårsaker din ventilen stammen sel å hovne opp litt, hjelpe dem til bedre vern mot ventilene og forhindre olje innblanding i inntaket porten. Hvis denne fremgangsmåten vil eliminere olje i sylindere, som er trolig drivstoff kilde for dieseling motoren. Legge til en boks med motor gjenopprette motor tilsetningsstoff som inneholder en kobber-sølv-bly (CSL) suspensjon; disse partiklene med smelte og fyll de lille skrapte på sylinder veggene, som er en annen kilde til olje inntrenging.

• Erstatte inntaket ventilen stammen selene. Hvis bilen fortsetter å diesel etter dette, er det en god mulighet for at du har en skadet stempelet olje-kontroll ring. Hvis dette er tilfelle, må motoren en fullstendig gjenoppbygging erstatte ringene og tette igjen sylindere. Du må også nye stempler, siden dieseling ved lave turtall angir stempelet-ødeleggende klikke ved høye turtall.

Tips og advarsler

  • Forgasser biler er mer utsatt for dieseling enn drivstoff injiseres biler. Hvis carbureted bilen utvikler et dieseling problem, kan du prøve å justere gass-posisjon skruen for å redusere luftstrømmen til motoren på tomgang. En luft/drivstoff-blanding som er for tynn eller for rik kan også føre til dieseling, så re-sjekk blandingen til å sikre at den er i fabrikken spec.
  • "Seafoaming" (begrepet er gjort generiske å beskrive prosedyren, du trenger ikke å bruke blåfarge) vil gjøre en fin jobb med å eliminere karbon bygge opp, men du må gjøre det mer enn én gang for å fullstendig frigjøre kull fra maskinen. Du kan vurdere å holde tilsetningsstoff anti-karbon som GM karbon-X i drivstoff tank måned å fullstendig eliminere alle spor av karbon oppbygging.