Nnywellness.com

Hvordan å bruke din Canon SX10 er PowerShot


Hvordan å bruke din Canon SX10 er PowerShot

Canon Powershot SX10 er er en digital pek og skyt ultrazoom kameraet. Kameraets funksjoner en 20 x optisk zoom - tilsvarende en 28mm til 560mm utvalg på filmbaserte kameraer--også optisk image stabilization og en 10 megapixel sensor. Kameraet er utformet for å være kraftig nok for en dyktig fotograf, men også enkel nok til å brukes av en amatør. SX10 har flere fotografering modi mellom helt automatisk og fullt manuell. Bruke kameraet er enkel uavhengig av dine erfaringer.

Instruksjoner

• Rotere urskiven på topp av kameraet til modusen du vil bruke. "Auto" vil fortelle kameraet å velge de mest passende innstillingene for bildet du prøver å ta. De fire alternativene angitt med bokstavene stå for Program (P), Lukkerprioritet (Tv), blenderprioritet (Av) og manuell (M). Programmet lar deg velge en lukkerhastighet og blenderåpning fra en liste av samsvarende verdier mens håndboken vil la deg velge blenderåpning og lukkertid hastighet uavhengig. Lukkerhastighet og Aperture Priority modus lar deg velge lukkertid eller aperture, mens kameraet automatisk finne den andre.

• Aktivere kameraet ved å trykke på strømknappen ligger på toppen av kameraet bak utløseren. Dette vil forlenge linsen fra fronten av kroppen.

• Vri på baksiden av kameraet å konfigurere innstillingene for bildet du er i ferd med å ta. Auto-modus, vil denne eksterne har ingen virkning. Men i de andre imaging modiene, vil denne ekstern endre Lukkerhastighet, blenderåpning, eller begge.

• Pek kameraet på motivet. Du ser gjennom søkeren eller se digital LCD-skjermen på baksiden av kameraet. Bruke søkeren tillater stødigste skudd, som armene avholdes i kroppen din.

• Trykk på utløseren ligger nær fingeren høyre halvveis ned. Dette vil fortelle at kameraet skal starte automatisk fokuserer på emnet i midten av rammen. Kameraet vil pipe to ganger når det er fokusert. En blinkende kameraikonet vises hvis kameraet har problemer med å skaffe autofokus på grunn av det lave lyset i rommet. Kameraet aktiveres automatisk oppspretningsinformasjonen flash hvis lyset er lav.

• Trykk på utløseren helt å ta bildet. Enhver bevegelse på dette tidspunktet kan indusere uskarphet i bildet, så hold kameraet i ro mens eksponering blir gjort. En forhåndsvisning av bildet vises i LCD-skjermen i to sekunder etter at bildet er tatt.

Tips og advarsler

  • Canon Powershot SX10 er inneholder også en gjenget hull i bunnen av kameraet for vedlegg til et stativ, og en drevet hot shoe på toppen av kameraet til å holde en ekstern flash-enhet. Begge disse må kjøpes separat, men kan forbedre kvaliteten på bildene.