Nnywellness.com

Hvordan du utfører en hard tilbakestilling på en Samsung Blackjack II


Samsung Blackjack II er en smartphone-enhet som drives av et QWERTY-tastatur og en liten jog hjulet. Mobiltelefonen inneholder en rekke funksjoner, inkludert Windows Mobile 6.0, Bluetooth-støtte og et digitalt kamera. Hvis din Blackjack II opplever alle gitt feil, eller hvis du bare ønsker å gjenopprette fabrikkinnstillingene, kan du effektivt utføre en hard reset for å laste inn standardfunksjonene.

Instruksjoner

• Slå av Blackjack II mobilenheten; Trykk "Avslutt"-knappen i øvre høyre side av telefonen, og velg deretter "Power Off" ved å trykke på den midterste knappen i jogge/rullingen hjulet.

• Trykk og hold den "Opp"-delen på skrollehjulet. I mellomtiden, trykk på power-knappen igjen for å slå på telefonen. Tillat den aktuelle Feilsøking menyen lastes inn mens du holder knappen "Opp".

• Trykk på nummeret "Ett" til å utføre en hard restarte. Trykk "Y" fra påfølgende bekreftelsesdialogboksen fortsette. Tillate prosedyren for å finne sted, hvilke ville belaste telefonens standardgrensesnittet når ferdig.

Tips og advarsler

  • Når du slår på telefonen, kan du avbryte hard restarte prosedyren en av talltastene.
  • Installert programvare, sammen med alle andre data lagret på den mobile enheten, slettes.