Nnywellness.com

Hvordan beregne en motor i kubikk tommer


Hvordan beregne en motor i kubikk tommer

Slagvolum i USA brukte skal måles i kubikk tommer. For eksempel kanskje en motor har blitt beskrevet som en "350" eller "455" V8, betyr det fortrenges bestemt nummer kubikk inches. I dag, uttrykkes Slagvolum vanligvis i liter. For eksempel, en 4.6 L V8 eller en 2,3 L inline fire-sylinder mill. Hvis du vil beregne kubikk tomme Slagvolum i moderne kjøretøy, kan du gjøre det ved hjelp av en enkel formel til å konvertere liter til kubikk inches.

Instruksjoner

• Bestemme størrelsen på motoren i liter. Inspisere i motorrommet for å finne i Spesifikasjonsark. Størrelsen på motoren er også oppført i brukerhåndboken og på din opprinnelige vinduet klistremerke. Hvis du har problemer med å finne denne informasjonen, kan du slå opp størrelsen på bilens motor (se ressurser) ved å bruke en online VIN (Vehicle Identification Number)-dekoder gratis. Skriv inn din VIN i dekoderen for å trekke opp spesifikasjonene, inkludert denne størrelsen. Typisk moderne motor størrelser varierer fra 2.0L 6.0 L. Brøkdel størrelser som 2,4 L eller 3.3 L er ikke uvanlig.

• Når du vet nøyaktig antall liter, multipliserer du dette tallet med 61.02. Bruk en kalkulator eller penn og papir for å utføre denne enkel beregning.

• Vis størrelsen på motoren i kubikk inches. For eksempel hvis motoren i liter er 3.0 L, er størrelsen i kubikk inches 183. Hvis motoren i liter er 4,6 L, er kubikk tommer 280.7. Og så videre.