Nnywellness.com

Hva verktøy er nødvendig for en liten motor reparasjon?


Liten motor reparasjon omfatter arbeid båter, motorsykler, gressklippere, skitt sykler og all - terreng kjøretøy. Når en motor må reparere, trenger mekanikk spesialverktøy. Typen verktøyene som kreves, avhenger av størrelsen på motoren og type reparasjon. De fleste reparasjoner som krever de samme grunnleggende verktøyene hver liten motor reparasjon mekaniker skal ha tilgang til.

Håndverktøy

Håndverktøy er mest brukt for liten motor reparasjoner. Fordi de er mindre, bærbart og praktisk å bruke, er de en stift på noen mekaniker verktøyet forsyning. Håndverktøy er spesielt viktig for å fjerne eller å sikre deler i små, trange områder av en motor. De mest brukte håndverktøy er skiftenøkler, tenger og skrutrekkere.

Elektroverktøy

Mer kompliserte reparasjoner kan kreve bruk av elektroverktøy, som øvelser og kverner elektrisk skrutrekkere. Øvelser og kverner brukes til å foreta justeringer deler for bedre passform, og elektrisk skrutrekkere hjelpe fjerne og sikre muttere og bolter raskere.

Diagnoseverktøy

Fordi motorproblemer må diagnostiseres før reparasjoner kan, er diagnostiske verktøy viktig. Diagnoseverktøy spenner fra kompakt, små enheter til store, sofistikerte, stasjonære utstyr. Reparere mindre motorene kan kreve bruk av begge. kompakt, transportabel enheter er imidlertid mer gunstig for mekanikere som reiser. Mindre diagnostiske enheter inneholder verktøy for å oppdage dårlig motordeler og tuning motorer som komprimering målere, Amperemetre, voltmetre og datastyrt motor analyserer.

Andre verktøy

Noen reparasjoner krever bruk av en mekanisk jack brukes for tunge løft. Jacks er spesielt viktig for tilgang til deler av motoren som strekker seg under et kjøretøy. Liten mekaniske kontakter er bærbart og kompakt, mens store hydrauliske Jekker er stabilisert og best brukt i en butikk atmosfære. Sikkerhet er også et problem i forhold til motoren reparasjon, spesielt når elektroverktøy eller enheter med elektrisk strøm er i bruk. Derfor må alltid mekanikk vernebriller og arbeidshansker i nærheten.