Nnywellness.com

Min 2002 Buick 3800 starter ikke etter drivstoff


3800 motoren er en 3.8-liters V-6 motor som begynte som en V8-motor med to sylindre slapp. Det ble først introdusert i en Buick i 1962. Siden da har det gjennomgått to store oppdateringer, andre i 1995. Det har blitt bærebjelke i V-6 bilmotorer hele General Motors linjen. Alle 2002 Buick-modeller som var utstyrt med en V-6 brukes på 3800. Service bulletiner utstedt av General Motors til 2002 Buick-modeller med 3800, bare syv knyttet til drivstoff problemer og medfører ingen problemer med omstart etter drivstoff. Bilistene har tidvis problemer fra en bil etter tanking, men det har vanligvis ingenting å gjøre med bil eller motor.

Instruksjoner

• Fjern gassen cap, så prøv å starte bilen igjen. Hvis drivstofftanken blir for full kan det skape et vakuum som hindrer at gass nådde motoren. Purge ventilen i drivstofftanken forhindrer normalt dette. Etter motoren har startet, kan du sette butangass igjen. Dette problemet vil ikke påvirke drivability eller forårsake andre problemer. Nevne det på neste rutinemessig service besøk.

• Vent minst fem minutter og prøv på nytt. Som biler alder, noen utvikler en problemet starter når motoren er varm. Prøv å starte hvert femte minutt. Skru ikke for ofte, eller du kan overopphetes starteren. Hvis dette løser problemet, planlegge en serviceavtale, så det kan tyde på en mer alvorlig underliggende problemet.

• Har en mekanisk sjekk for skjemt drivstoff. Hvis drivstoff du brukte er forurenset bilen vil ikke starte i det hele tatt eller kjører veldig groso etter start. Du trenger å få bilen til et verksted umiddelbart å ha drivstofftanken og linjer tømte og renset av en profesjonell mekaniker.

• Har bilen tauet til et verksted hvis ingen enkel løsning arbeider. Noen ganger et problem bygger over tid og kan bare tilfeldigvis ha symptomer etter drivstoff. For eksempel systemer som kontroll drivstoff luft forhold kan være forringet på en måte som ikke påvirker ennå kald starter, der oksygen er tett, men hemme varme starter, der oksygen innholdet er tynnere. Hvis problemet oppstod flere ganger, bør du planlegge en avtale på en auto-verksted. Tilbakevendende symptomer er indikatorer på et problem som du har korrigert.